X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie Badanie CrossMatch
Odpowiedz

Badanie CrossMatch

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Milass Nowa

Wysłany: 16 września 2023, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej wszystkim! Po drugim poronieniu zlecono mi badanie crossmatch i test limfocytotoksyczny.
    Mam juz wynik CrossMatch i jest dodatni 31%.
    Czy może ktoś wytłumaczyć co to znaczy i jeżeli ktoś miał podobne co robić dalej?

• Butterfly23 Autorytet

Wysłany: 17 września 2023, 23:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej. Polecam Ci wejść na wątek medyczny i tam poszukać informacji na ten temat.

03.2023💔 6tc
    03.2025 💔 7tc (ET 5.1.2)
    07.2025 💔 6tc (FET 3.1.1) 👧🏼
    10.2025 💔 6tc (FET 3.1.2)
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Suplementy w ciąży – co naprawdę jest potrzebne?

Ciąża to czas pełen radości, ale i wyzwań. Jednym z najważniejszych aspektów, o które należy zadbać, jest odpowiednie odżywianie. Kobiety w ciąży często słyszą o konieczności suplementacji, ale które składniki są naprawdę niezbędne?

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Sezonowa dieta zwiększająca płodność – płodne smaki jesieni

Jesień to świetny moment na wprowadzenie zmian do stylu życia i diety, które mogą pozytywnie wpłynąć na płodność i tym samym zwiększyć szanse na zajście w ciążę. Jakie produkty wybierać jesienią? Które składniki mają szczególne znaczenie w kontekście płodności? Podpowiadają ekspertki - Ania i Zosia z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ