Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 23 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie Badanie CrossMatch
Odpowiedz

Badanie CrossMatch

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Milass Nowa

Wysłany: 16 września 2023, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej wszystkim! Po drugim poronieniu zlecono mi badanie crossmatch i test limfocytotoksyczny.
    Mam juz wynik CrossMatch i jest dodatni 31%.
    Czy może ktoś wytłumaczyć co to znaczy i jeżeli ktoś miał podobne co robić dalej?

• Butterfly23 Autorytet

Wysłany: 17 września 2023, 23:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej. Polecam Ci wejść na wątek medyczny i tam poszukać informacji na ten temat.

03.2023💔 8tc 👼

01.2025🔜 ivf
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak czuć się wygodnie w każdych warunkach? Cykl menstruacyjny bez tajemnic

Przeczytaj, co dzieje się w poszczególnych fazach cyklu oraz jaki może to mieć wpływ na kobiecy organizm. Sprawdź, jak możesz zadbać o swój komfort fizyczny i psychiczny na przestrzeni cyklu menstruacyjnego. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ