Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie badanie kariotypu w pomorskim
Odpowiedz

badanie kariotypu w pomorskim

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Kaśka13 Koleżanka

Wysłany: 1 grudnia 2014, 14:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam. Czy któraś z Was orientuje się może gdzie można wykonać badanie kariotypu na NFZ w woj. pomorskim?

02.2010 - synuś <3
    09.2013 - Aniołek 8 tc
    06.2014 - Aniołek 14 tc
  • nati04 Przyjaciółka

Wysłany: 2 grudnia 2014, 07:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W invictie na rajskiej robia :)

[*] Franuś 17.05.2013 r 9 tc
    [*] Tośka 17.12.2013 r. 8 tc
    Na zawsze w moim sercu.. ;***
    8p3odqk3l11deq9q.png
  • Kaśka13 Koleżanka

Wysłany: 4 grudnia 2014, 13:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no właśnie tam nie mają już terminów dla swoich pacjentów i przekazują informacje żeby szukać w innych klinikach :/

02.2010 - synuś <3
    09.2013 - Aniołek 8 tc
    06.2014 - Aniołek 14 tc
  • hrynia Koleżanka

Wysłany: 25 stycznia 2015, 20:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaśka13 wrote:
    no właśnie tam nie mają już terminów dla swoich pacjentów i przekazują informacje żeby szukać w innych klinikach :/

a ja właśnie chciałam sobie załatwić skierowanie i tam zadzwonić.... to nie fajnie. Bo prywatnie to gdzieś pewnie z 800zł do 1000zł kosztuje. Dla mnie kosmos...

4 lata starań, 2 poronienia (14-02-2014,12-01-2015), MTHFR, Niedrożny jajowód, Niedoczynność tarczycy, Komórki NK
    thgf9n7353137rpc.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

14 faktów na temat płodności kobiety - owulacja, miesiączka, dni płodne

Owulacja, dni płodne, miesiączka - słyszymy o nich często. Ale czy na pewno mamy wystarczającą wiedzą na temat płodności kobiety? Niektóre sprawy dotyczące cyklu kobiety nie są tak jasne i oczywiste jakby mogło się zdawać. Tutaj znajdziesz 14 najważniejszych faktów, które warto wiedzieć na temat płodności kobiety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ