X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie badanie kariotypu w pomorskim
Odpowiedz

badanie kariotypu w pomorskim

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Kaśka13 Koleżanka

Wysłany: 1 grudnia 2014, 14:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam. Czy któraś z Was orientuje się może gdzie można wykonać badanie kariotypu na NFZ w woj. pomorskim?

02.2010 - synuś <3
    09.2013 - Aniołek 8 tc
    06.2014 - Aniołek 14 tc
  • nati04 Przyjaciółka

Wysłany: 2 grudnia 2014, 07:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W invictie na rajskiej robia :)

[*] Franuś 17.05.2013 r 9 tc
    [*] Tośka 17.12.2013 r. 8 tc
    Na zawsze w moim sercu.. ;***
    8p3odqk3l11deq9q.png
  • Kaśka13 Koleżanka

Wysłany: 4 grudnia 2014, 13:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no właśnie tam nie mają już terminów dla swoich pacjentów i przekazują informacje żeby szukać w innych klinikach :/

02.2010 - synuś <3
    09.2013 - Aniołek 8 tc
    06.2014 - Aniołek 14 tc
  • hrynia Koleżanka

Wysłany: 25 stycznia 2015, 20:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaśka13 wrote:
    no właśnie tam nie mają już terminów dla swoich pacjentów i przekazują informacje żeby szukać w innych klinikach :/

a ja właśnie chciałam sobie załatwić skierowanie i tam zadzwonić.... to nie fajnie. Bo prywatnie to gdzieś pewnie z 800zł do 1000zł kosztuje. Dla mnie kosmos...

4 lata starań, 2 poronienia (14-02-2014,12-01-2015), MTHFR, Niedrożny jajowód, Niedoczynność tarczycy, Komórki NK
    thgf9n7353137rpc.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ