Dni dla Płodności   

Specjalnie dla Ciebie - wiosenny powiew nadziei 
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy do 22 marca   
Sprawdź!
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie badanie kariotypu w pomorskim
Odpowiedz

badanie kariotypu w pomorskim

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Kaśka13 Koleżanka

Wysłany: 1 grudnia 2014, 14:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam. Czy któraś z Was orientuje się może gdzie można wykonać badanie kariotypu na NFZ w woj. pomorskim?

02.2010 - synuś <3
    09.2013 - Aniołek 8 tc
    06.2014 - Aniołek 14 tc
  • nati04 Przyjaciółka

Wysłany: 2 grudnia 2014, 07:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W invictie na rajskiej robia :)

[*] Franuś 17.05.2013 r 9 tc
    [*] Tośka 17.12.2013 r. 8 tc
    Na zawsze w moim sercu.. ;***
    8p3odqk3l11deq9q.png
  • Kaśka13 Koleżanka

Wysłany: 4 grudnia 2014, 13:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no właśnie tam nie mają już terminów dla swoich pacjentów i przekazują informacje żeby szukać w innych klinikach :/

02.2010 - synuś <3
    09.2013 - Aniołek 8 tc
    06.2014 - Aniołek 14 tc
  • hrynia Koleżanka

Wysłany: 25 stycznia 2015, 20:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaśka13 wrote:
    no właśnie tam nie mają już terminów dla swoich pacjentów i przekazują informacje żeby szukać w innych klinikach :/

a ja właśnie chciałam sobie załatwić skierowanie i tam zadzwonić.... to nie fajnie. Bo prywatnie to gdzieś pewnie z 800zł do 1000zł kosztuje. Dla mnie kosmos...

4 lata starań, 2 poronienia (14-02-2014,12-01-2015), MTHFR, Niedrożny jajowód, Niedoczynność tarczycy, Komórki NK
    thgf9n7353137rpc.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 ważnych rzeczy dotyczących Twoich piersi, które warto wiedzieć

Piersi - symbol kobiecości, płodności i namiętności. Mężczyźni je uwielbiają, a kobiety często zbyt surowo je oceniają. Przeczytaj jak dbać o piersi, co wynaleźli ostatnio polscy naukowcy, jakie objawy powinny Cię zaniepokoić i w jaki sposób piersi mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę.   

CZYTAJ WIĘCEJ

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ