X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie Ciaza zaraz po poronieniu?
Odpowiedz

Ciaza zaraz po poronieniu?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Sandtasz Koleżanka

Wysłany: 26 stycznia 2019, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pytanko...
    Poronilam 9 stycznia samoistnie, wszystko się samo oczyscilo. Lekarka powiedziała, że jeden cykl i możemy się starać. Stwierdziła, że ten cykl od poronienia raczej owulacji nie będzie. A ja czuje się dziwnie... 12 dni po krwawieniu straszna ochota na sex, dużo śluzu...
    Teraz tydzień do okresu a ja przeziębiona, zmęczona, nerwowa i sutki tak mnie bolą, że nie mogę się dotknąć.
    Nie zaczęliśmy staran, ale mąż raz się zapomniał w tych dniach...
    Trochę się boję, że może to jednak była owulacja i zaciazylismy i że to za szybko i może być coś nie tak. :(
    Czy któraś miała taka sytuacja?

"Nienarodzone dziecko nie umiera, ono po prostu wybiera inna datę przyjścia na świat..."
    Aniołek [*] 8tc - 9.01.2019 - poronienie samoistne

0e2f73061a3d0019b2229a038edbc8f0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 stycznia 2019, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W biologii wszystko jest możliwe. Zrob betę, będziesz wiedziała

• Sandtasz Koleżanka

Wysłany: 26 stycznia 2019, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W Holandii bety nie zrobię :(
    Muszę czekać do terminu @
    A to jeszcze dlugooo

"Nienarodzone dziecko nie umiera, ono po prostu wybiera inna datę przyjścia na świat..."

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 stycznia 2019, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to życzę duuużo cierpliwości:-D W zasadzie dla organizmu ludzkiego taka niespodzianka to pikuś, ale wiesz, po poronieniu organizm może fiksować i dziwne objawy to też może być burza hormonów które oszalały i próbują się poukładać jak trzeba.
    Życzę Ci żeby ułożyło się po Twojej myśli i przede wszystkim zdrowo dla Ciebie!

• Sandtasz Koleżanka

Wysłany: 26 stycznia 2019, 11:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie się tak nastawiam, że może to hormony fisiuje i próbuje się unormowac.

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 stycznia 2019, 14:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sandtasz wrote:
    Pytanko...
    Poronilam 9 stycznia samoistnie, wszystko się samo oczyscilo. Lekarka powiedziała, że jeden cykl i możemy się starać. Stwierdziła, że ten cykl od poronienia raczej owulacji nie będzie. A ja czuje się dziwnie... 12 dni po krwawieniu straszna ochota na sex, dużo śluzu...
    Teraz tydzień do okresu a ja przeziębiona, zmęczona, nerwowa i sutki tak mnie bolą, że nie mogę się dotknąć.
    Nie zaczęliśmy staran, ale mąż raz się zapomniał w tych dniach...
    Trochę się boję, że może to jednak była owulacja i zaciazylismy i że to za szybko i może być coś nie tak. :(
    Czy któraś miała taka sytuacja?
    rozumiem ze oczyszczenia trwalo u Ciebie 12 dni? Bo u mnie trwa 8 i juz zaczynam się tym martwic:( Do lelarza ide we wtorek.

• Sandtasz Koleżanka

Wysłany: 26 stycznia 2019, 18:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    35latka wrote:
    rozumiem ze oczyszczenia trwalo u Ciebie 12 dni? Bo u mnie trwa 8 i juz zaczynam się tym martwic:( Do lelarza ide we wtorek.

Nie 35latka. Jeden dzień były silne skurcze jak na początku porodu i duże skrzepy, a potem 2 dni krwawienia i jeszcze 2 dni plemienia czyli razem 5 dni. I było po wszystkim.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ