Ciaza zaraz po poronieniu?
-
Pytanko...
Poronilam 9 stycznia samoistnie, wszystko się samo oczyscilo. Lekarka powiedziała, że jeden cykl i możemy się starać. Stwierdziła, że ten cykl od poronienia raczej owulacji nie będzie. A ja czuje się dziwnie... 12 dni po krwawieniu straszna ochota na sex, dużo śluzu...
Teraz tydzień do okresu a ja przeziębiona, zmęczona, nerwowa i sutki tak mnie bolą, że nie mogę się dotknąć.
Nie zaczęliśmy staran, ale mąż raz się zapomniał w tych dniach...
Trochę się boję, że może to jednak była owulacja i zaciazylismy i że to za szybko i może być coś nie tak.
Czy któraś miała taka sytuacja? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo to życzę duuużo cierpliwości:-D W zasadzie dla organizmu ludzkiego taka niespodzianka to pikuś, ale wiesz, po poronieniu organizm może fiksować i dziwne objawy to też może być burza hormonów które oszalały i próbują się poukładać jak trzeba.
Życzę Ci żeby ułożyło się po Twojej myśli i przede wszystkim zdrowo dla Ciebie! -
nick nieaktualnySandtasz wrote:Pytanko...
Poronilam 9 stycznia samoistnie, wszystko się samo oczyscilo. Lekarka powiedziała, że jeden cykl i możemy się starać. Stwierdziła, że ten cykl od poronienia raczej owulacji nie będzie. A ja czuje się dziwnie... 12 dni po krwawieniu straszna ochota na sex, dużo śluzu...
Teraz tydzień do okresu a ja przeziębiona, zmęczona, nerwowa i sutki tak mnie bolą, że nie mogę się dotknąć.
Nie zaczęliśmy staran, ale mąż raz się zapomniał w tych dniach...
Trochę się boję, że może to jednak była owulacja i zaciazylismy i że to za szybko i może być coś nie tak.
Czy któraś miała taka sytuacja?
-
35latka wrote:rozumiem ze oczyszczenia trwalo u Ciebie 12 dni? Bo u mnie trwa 8 i juz zaczynam się tym martwic:( Do lelarza ide we wtorek.
Nie 35latka. Jeden dzień były silne skurcze jak na początku porodu i duże skrzepy, a potem 2 dni krwawienia i jeszcze 2 dni plemienia czyli razem 5 dni. I było po wszystkim. -