Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 23 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie Krwawienie po 1 miesiączce po poronieniu
Odpowiedz

Krwawienie po 1 miesiączce po poronieniu

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Madzia991 Debiutantka

Wysłany: 17 czerwca, 12:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    9 maja miałam zabieg łyżeczkowania macicy , plamienie miałam po łyżeczkowaniu tak do 29maja ,a 6 czerwca dostałam okres. Miałam typowe objawy jak na okres, wzdety brzuch, ból podbrzusza, dwa dni plamienia 3 dni intensywniejsze 1 dzien skapszy i okres nagle sie skonczyl w zasadzie nagle bez plamień . W sobote i niedziele kochałam sie z mężem 1 raz po łyżeczkowaniu i dziś zauważyłam koło południa że znów krwawie nieco mocniej jak bym miała słabszy okres. Nic mnie nie boli tylko to krwawienie.... miała któraś tak? Krwawienie 5 dni po skonczeniu okresu? Raczej to nie drugi okres w odstepie 5 dni .... na wizyte chciałam sie wybrać z wynikiem hist ktorego jeszcze nie mam. A po łyżeczkowaniu byłam po 2 tyg na kontroli i gin mowil ze jest ok jeszcze bede miala plamienia bo jeszcze ciut jest sie z czego oczyscic ale wizyta była 22 maja wiec troche minęło.

• Madzia991 Debiutantka

Wysłany: 17 czerwca, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i myslalam ze skoro okres juz mialam to macica jest juz oczyszczona i juz spontanicznych krwawien/plamien nie powinnam miec

• KarolinaJ0702 Ekspertka

Wysłany: 17 czerwca, 22:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzia991 wrote:
    9 maja miałam zabieg łyżeczkowania macicy , plamienie miałam po łyżeczkowaniu tak do 29maja ,a 6 czerwca dostałam okres. Miałam typowe objawy jak na okres, wzdety brzuch, ból podbrzusza, dwa dni plamienia 3 dni intensywniejsze 1 dzien skapszy i okres nagle sie skonczyl w zasadzie nagle bez plamień . W sobote i niedziele kochałam sie z mężem 1 raz po łyżeczkowaniu i dziś zauważyłam koło południa że znów krwawie nieco mocniej jak bym miała słabszy okres. Nic mnie nie boli tylko to krwawienie.... miała któraś tak? Krwawienie 5 dni po skonczeniu okresu? Raczej to nie drugi okres w odstepie 5 dni .... na wizyte chciałam sie wybrać z wynikiem hist ktorego jeszcze nie mam. A po łyżeczkowaniu byłam po 2 tyg na kontroli i gin mowil ze jest ok jeszcze bede miala plamienia bo jeszcze ciut jest sie z czego oczyscic ale wizyta była 22 maja wiec troche minęło.
    Wiadomo najlepiej to skonsultować z lekarzem, każdy przypadek jest inny. Trzymaj się kochana😘

👩2001
    🧔‍♂️1993
    8 cs
    12.01.2024 ⏸️
    24.01.2024 mamy pęcherzyk ciążowy
    07.02.2024 następna wizyta pusty pęcherzyk
    Poronienie chybione 6/8 tydz. ciąży
  • Madzia991 Debiutantka

Wysłany: 18 czerwca, 13:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W czwartek jade odebrac wynik hist i mam odrazu wizyte to sie dowiem moze cos, dzis juz spokuj czyli yo bylo jednodniowe krwawienie, tym dziwniej

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy niezbędne podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia

Organizm podczas ciąży ma wyjątkowe potrzeby na składniki odżywcze, witaminy i minerały. Które są szczególnie istotne? Czego nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy? Jakie witaminy warto zażywać podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia? 

CZYTAJ WIĘCEJ