X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie Krwawienie po 1 miesiączce po poronieniu
Odpowiedz

Krwawienie po 1 miesiączce po poronieniu

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Madzia991 Debiutantka

Wysłany: 17 czerwca, 12:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    9 maja miałam zabieg łyżeczkowania macicy , plamienie miałam po łyżeczkowaniu tak do 29maja ,a 6 czerwca dostałam okres. Miałam typowe objawy jak na okres, wzdety brzuch, ból podbrzusza, dwa dni plamienia 3 dni intensywniejsze 1 dzien skapszy i okres nagle sie skonczyl w zasadzie nagle bez plamień . W sobote i niedziele kochałam sie z mężem 1 raz po łyżeczkowaniu i dziś zauważyłam koło południa że znów krwawie nieco mocniej jak bym miała słabszy okres. Nic mnie nie boli tylko to krwawienie.... miała któraś tak? Krwawienie 5 dni po skonczeniu okresu? Raczej to nie drugi okres w odstepie 5 dni .... na wizyte chciałam sie wybrać z wynikiem hist ktorego jeszcze nie mam. A po łyżeczkowaniu byłam po 2 tyg na kontroli i gin mowil ze jest ok jeszcze bede miala plamienia bo jeszcze ciut jest sie z czego oczyscic ale wizyta była 22 maja wiec troche minęło.

• Madzia991 Debiutantka

Wysłany: 17 czerwca, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i myslalam ze skoro okres juz mialam to macica jest juz oczyszczona i juz spontanicznych krwawien/plamien nie powinnam miec

• KarolinaJ0702 Ekspertka

Wysłany: 17 czerwca, 22:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzia991 wrote:
    9 maja miałam zabieg łyżeczkowania macicy , plamienie miałam po łyżeczkowaniu tak do 29maja ,a 6 czerwca dostałam okres. Miałam typowe objawy jak na okres, wzdety brzuch, ból podbrzusza, dwa dni plamienia 3 dni intensywniejsze 1 dzien skapszy i okres nagle sie skonczyl w zasadzie nagle bez plamień . W sobote i niedziele kochałam sie z mężem 1 raz po łyżeczkowaniu i dziś zauważyłam koło południa że znów krwawie nieco mocniej jak bym miała słabszy okres. Nic mnie nie boli tylko to krwawienie.... miała któraś tak? Krwawienie 5 dni po skonczeniu okresu? Raczej to nie drugi okres w odstepie 5 dni .... na wizyte chciałam sie wybrać z wynikiem hist ktorego jeszcze nie mam. A po łyżeczkowaniu byłam po 2 tyg na kontroli i gin mowil ze jest ok jeszcze bede miala plamienia bo jeszcze ciut jest sie z czego oczyscic ale wizyta była 22 maja wiec troche minęło.
    Wiadomo najlepiej to skonsultować z lekarzem, każdy przypadek jest inny. Trzymaj się kochana😘

👩2001
    🧔‍♂️1993
    8 cs
    12.01.2024 ⏸️
    24.01.2024 mamy pęcherzyk ciążowy
    07.02.2024 następna wizyta pusty pęcherzyk
    Poronienie chybione 6/8 tydz. ciąży
  • Madzia991 Debiutantka

Wysłany: 18 czerwca, 13:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W czwartek jade odebrac wynik hist i mam odrazu wizyte to sie dowiem moze cos, dzis juz spokuj czyli yo bylo jednodniowe krwawienie, tym dziwniej

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Raport "Jak rodzą Polki?" - doświadczenia kobiet na temat opieki okołoporodowej w Polsce

Fundacja “Rodzić po ludzku” w czerwcu opublikowała najnowszy raport na temat opieki okołoporodowej w Polsce. Jak rodzą Polki? Jak wygląda opieka okołoporodowa w naszym kraju? Przeczytaj zaskakujące wnioski!   

CZYTAJ WIĘCEJ