Krwawienie po 1 miesiączce po poronieniu
-
9 maja miałam zabieg łyżeczkowania macicy , plamienie miałam po łyżeczkowaniu tak do 29maja ,a 6 czerwca dostałam okres. Miałam typowe objawy jak na okres, wzdety brzuch, ból podbrzusza, dwa dni plamienia 3 dni intensywniejsze 1 dzien skapszy i okres nagle sie skonczyl w zasadzie nagle bez plamień . W sobote i niedziele kochałam sie z mężem 1 raz po łyżeczkowaniu i dziś zauważyłam koło południa że znów krwawie nieco mocniej jak bym miała słabszy okres. Nic mnie nie boli tylko to krwawienie.... miała któraś tak? Krwawienie 5 dni po skonczeniu okresu? Raczej to nie drugi okres w odstepie 5 dni .... na wizyte chciałam sie wybrać z wynikiem hist ktorego jeszcze nie mam. A po łyżeczkowaniu byłam po 2 tyg na kontroli i gin mowil ze jest ok jeszcze bede miala plamienia bo jeszcze ciut jest sie z czego oczyscic ale wizyta była 22 maja wiec troche minęło.
-
Madzia991 wrote:9 maja miałam zabieg łyżeczkowania macicy , plamienie miałam po łyżeczkowaniu tak do 29maja ,a 6 czerwca dostałam okres. Miałam typowe objawy jak na okres, wzdety brzuch, ból podbrzusza, dwa dni plamienia 3 dni intensywniejsze 1 dzien skapszy i okres nagle sie skonczyl w zasadzie nagle bez plamień . W sobote i niedziele kochałam sie z mężem 1 raz po łyżeczkowaniu i dziś zauważyłam koło południa że znów krwawie nieco mocniej jak bym miała słabszy okres. Nic mnie nie boli tylko to krwawienie.... miała któraś tak? Krwawienie 5 dni po skonczeniu okresu? Raczej to nie drugi okres w odstepie 5 dni .... na wizyte chciałam sie wybrać z wynikiem hist ktorego jeszcze nie mam. A po łyżeczkowaniu byłam po 2 tyg na kontroli i gin mowil ze jest ok jeszcze bede miala plamienia bo jeszcze ciut jest sie z czego oczyscic ale wizyta była 22 maja wiec troche minęło.👩2001
🧔♂️1993
8 cs
12.01.2024 ⏸️
24.01.2024 mamy pęcherzyk ciążowy
07.02.2024 następna wizyta pusty pęcherzyk
Poronienie chybione 6/8 tydz. ciąży -