X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie Krwawienie po 1 miesiączce po poronieniu
Odpowiedz

Krwawienie po 1 miesiączce po poronieniu

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Madzia991 Debiutantka

Wysłany: 17 czerwca 2024, 12:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    9 maja miałam zabieg łyżeczkowania macicy , plamienie miałam po łyżeczkowaniu tak do 29maja ,a 6 czerwca dostałam okres. Miałam typowe objawy jak na okres, wzdety brzuch, ból podbrzusza, dwa dni plamienia 3 dni intensywniejsze 1 dzien skapszy i okres nagle sie skonczyl w zasadzie nagle bez plamień . W sobote i niedziele kochałam sie z mężem 1 raz po łyżeczkowaniu i dziś zauważyłam koło południa że znów krwawie nieco mocniej jak bym miała słabszy okres. Nic mnie nie boli tylko to krwawienie.... miała któraś tak? Krwawienie 5 dni po skonczeniu okresu? Raczej to nie drugi okres w odstepie 5 dni .... na wizyte chciałam sie wybrać z wynikiem hist ktorego jeszcze nie mam. A po łyżeczkowaniu byłam po 2 tyg na kontroli i gin mowil ze jest ok jeszcze bede miala plamienia bo jeszcze ciut jest sie z czego oczyscic ale wizyta była 22 maja wiec troche minęło.

• Madzia991 Debiutantka

Wysłany: 17 czerwca 2024, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i myslalam ze skoro okres juz mialam to macica jest juz oczyszczona i juz spontanicznych krwawien/plamien nie powinnam miec

• KarolinaJ0702 Ekspertka

Wysłany: 17 czerwca 2024, 22:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzia991 wrote:
    9 maja miałam zabieg łyżeczkowania macicy , plamienie miałam po łyżeczkowaniu tak do 29maja ,a 6 czerwca dostałam okres. Miałam typowe objawy jak na okres, wzdety brzuch, ból podbrzusza, dwa dni plamienia 3 dni intensywniejsze 1 dzien skapszy i okres nagle sie skonczyl w zasadzie nagle bez plamień . W sobote i niedziele kochałam sie z mężem 1 raz po łyżeczkowaniu i dziś zauważyłam koło południa że znów krwawie nieco mocniej jak bym miała słabszy okres. Nic mnie nie boli tylko to krwawienie.... miała któraś tak? Krwawienie 5 dni po skonczeniu okresu? Raczej to nie drugi okres w odstepie 5 dni .... na wizyte chciałam sie wybrać z wynikiem hist ktorego jeszcze nie mam. A po łyżeczkowaniu byłam po 2 tyg na kontroli i gin mowil ze jest ok jeszcze bede miala plamienia bo jeszcze ciut jest sie z czego oczyscic ale wizyta była 22 maja wiec troche minęło.
    Wiadomo najlepiej to skonsultować z lekarzem, każdy przypadek jest inny. Trzymaj się kochana😘

👩2001
    🧔‍♂️1993
    8 cs
    12.01.2024 ⏸️
    24.01.2024 mamy pęcherzyk ciążowy
    07.02.2024 następna wizyta pusty pęcherzyk
    Poronienie chybione 6/8 tydz. ciąży
  • Madzia991 Debiutantka

Wysłany: 18 czerwca 2024, 13:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W czwartek jade odebrac wynik hist i mam odrazu wizyte to sie dowiem moze cos, dzis juz spokuj czyli yo bylo jednodniowe krwawienie, tym dziwniej

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ