X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie Owulacja
Odpowiedz

Owulacja

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Kiki842 Koleżanka

Wysłany: 19 listopada 2024, 06:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny w których dniach najlepiej się starać o dzidzi z jeśli owu wypada mi 26 listopada

• Galina Przyjaciółka

Wysłany: 19 listopada 2024, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka :)

Chyba nie ma jakiejś uniwersalnej odpowiedzi na to, ale myślę, że ogólnie im częściej w dni poprzedzające owulacje tym lepiej.
    Ogólnie męskie komórki chwilę tam sobie siedzą i czekają, do pięciu dni (ale mogę się mylić :) )

Myślę, że warto zacząć już teraz, jeśli ofc macie na to nastrój.
    I sama po sobie wiem, że po pronieniu wpadamy w taki trochę vibe operacji militarno-medycznej, ale z całą świadomością tego jak ciężko to zrobić, to trzeba chociaż spróbować wrzucić na ten mityczny, nieosiągalny luz :)

• Kiki842 Koleżanka

Wysłany: 19 listopada 2024, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A jak mam bledsza kreskę na teście Piku to już można zacząć starania czy lepiej poczekać jak będzie ciemniejsza

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych - aplikacja - starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ