Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
Partner Akcji

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam.
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie Owulacja
Odpowiedz

Owulacja

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Kiki842 Koleżanka

Wysłany: 19 listopada 2024, 06:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny w których dniach najlepiej się starać o dzidzi z jeśli owu wypada mi 26 listopada

• Galina Przyjaciółka

Wysłany: 19 listopada 2024, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka :)

Chyba nie ma jakiejś uniwersalnej odpowiedzi na to, ale myślę, że ogólnie im częściej w dni poprzedzające owulacje tym lepiej.
    Ogólnie męskie komórki chwilę tam sobie siedzą i czekają, do pięciu dni (ale mogę się mylić :) )

Myślę, że warto zacząć już teraz, jeśli ofc macie na to nastrój.
    I sama po sobie wiem, że po pronieniu wpadamy w taki trochę vibe operacji militarno-medycznej, ale z całą świadomością tego jak ciężko to zrobić, to trzeba chociaż spróbować wrzucić na ten mityczny, nieosiągalny luz :)

• Kiki842 Koleżanka

Wysłany: 19 listopada 2024, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A jak mam bledsza kreskę na teście Piku to już można zacząć starania czy lepiej poczekać jak będzie ciemniejsza

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ

💔 Jak przetrwać Święta, gdy Twoje ramiona są puste? Poradnik dla par starających się o dziecko

Święta Bożego Narodzenia. Magiczny czas, pełen ciepła, rodzinnych spotkań i... presji. Dla par, które od dawna marzą o dziecku, grudzień potrafi być emocjonalnym rollercoasterem. Wzruszenie miesza się z frustracją, poczuciem niesprawiedliwości i bólem, a każda reklama czy uśmiechnięte dziecko przy stole tylko uwypukla to, czego w ciągu roku udaje się jakoś nie dostrzegać.

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking aplikacji miesiączkowych dla kobiet starających się o ciążę

Jak wybrać najlepszą aplikację miesiączkową? Zapytaliśmy o to tysiące kobiet starających się o dziecko odwiedzających nasz portal. Najlepsza aplikacja miesiączkowa to taka, która spełnia szereg wymagań np. wyznacza owulację dla cykli nieregularnych, ma codziennie dopasowane porady tworzone przez ekspertów albo ciekawe funkcjonalności specjalnie dla kobiet starających się o dziecko. Wyniki rankingu nawet nas w niektórych aspektach zaskoczyły. 

CZYTAJ WIĘCEJ