X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie Plamienie po poronieniu
Odpowiedz

Plamienie po poronieniu

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Carmen Ekspertka

Wysłany: 4 listopada 2014, 19:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam. Założyłam nowy temat bo nigdzie nie znalazłam podobnej do mojej sytuacji. 5 wrzesnia mialam robiony zabieg łyżeczkowania obumarłej ciąży, straciłam swoje dzieciątko w 8 tyg. Po zabiegu plamilam przez ok 2 tygodnie, po 3 tygodniach tj.29 września umówiłam się do ginekologa na wizyte kontrolną, lekarz stwierdzil, że wszystko się pięknie zagoiło i wróciło do normy, 11 października dostałam normalny okres, trwał on 4 dni później przez kilka dni było czysto, ale po ok 4 dniach zaczęłam plamić, raz słabiej raz mocniej i plamię do dnia dzisiejszego z tym ze baardzo delikatnie na kolor beżowy. Nie gorączkuję, nic mnie nie boli jednak trochę się tym niepokoję . Czy któraś z was dziewczyny miała podobną sytuację? Pozdrawiam

♥ Marcel ♥
    bxnej5d.png
    Aniołek 9tc [*] 05.09.2014
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ