Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie Plamienie po poronieniu
Odpowiedz

Plamienie po poronieniu

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Carmen Ekspertka

Wysłany: 4 listopada 2014, 19:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam. Założyłam nowy temat bo nigdzie nie znalazłam podobnej do mojej sytuacji. 5 wrzesnia mialam robiony zabieg łyżeczkowania obumarłej ciąży, straciłam swoje dzieciątko w 8 tyg. Po zabiegu plamilam przez ok 2 tygodnie, po 3 tygodniach tj.29 września umówiłam się do ginekologa na wizyte kontrolną, lekarz stwierdzil, że wszystko się pięknie zagoiło i wróciło do normy, 11 października dostałam normalny okres, trwał on 4 dni później przez kilka dni było czysto, ale po ok 4 dniach zaczęłam plamić, raz słabiej raz mocniej i plamię do dnia dzisiejszego z tym ze baardzo delikatnie na kolor beżowy. Nie gorączkuję, nic mnie nie boli jednak trochę się tym niepokoję . Czy któraś z was dziewczyny miała podobną sytuację? Pozdrawiam

♥ Marcel ♥
    bxnej5d.png
    Aniołek 9tc [*] 05.09.2014
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o ciążę a badanie AMH - 6 rzeczy, o których warto wiedzieć

Badanie AMH może bardzo dużo powiedzieć o kobiecej płodności... Kiedy warto je wykonać? Jakich informacji może dostarczyć? Jakie są normy AMH i jak przebiega badanie? Poznaj 6 faktów o badaniu AMH!

CZYTAJ WIĘCEJ

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ