Plaminie
-
Jak długo może się utrzymywać plamienie lub krwawienie po poronieniu. Dodam, że jeszcze wczoraj mialam bóle krzyżowe. Nie byłam czyszczona, lekarz liczy, że sama się oczyszcze...ale ile to powinno trwać, żeby nie stanowiło jakiejś patologi?!Franuś 19.08.2014 👦🏻
Edytka 29.08.2017👧🏼
Przemuś 27.10.2021 👶
Aniołki: 15/16.10.2013💔, 14.09.2016 💔👼 -
nick nieaktualnyPrzykro mi z powodu Twojej straty
Możesz plamić bądź krwawić nawet do 2 tygodni od poronienia, w zależności jak szybko macica się oczyści, który to był tydzień ciąży, bo im starsza ciąża tym więcej "materiału" do złuszczenia.
Musisz też być pod stałą kontrolą lekarza, pozdrawiam -
Ja krwawiłam 11 dni i było raz lepiej raz gorzej. czasem w ogóle przestało a później krwawiłam jak w miesiączce. Musisz uzbroić się w cierpliwość. Mam nadzieję że się wszystko ułoży
-
nick nieaktualny
-
Witajcie
Opowiem od początku ostatnia miesiączka 8 listopad 2013 okres miał być 6 grudnia lecz nie przyszedł 12 i 13 grudnia robiłam testy płytkowe oba wyszły pozytywnie 16 byłam u ginekolog swojej na usg nie było nic jeszcze widać ale według badania cos tam wyczuła i powiedziałą ze ciąża ok 5 tyg.
Kazała zrobić beta hcg . wynik tego badania 267.9
Po pokazaniu jej wyniku potwierdziła ciąze z tym że mówiła że może być młodsza niż te 5 tyg.
Dziś rano dostałam lekkich plamień brązowawych poszłam do ginekolog
po zrobieniu badania na usg dalej nie było nic widac a liczac od miesiaczki to 6 tydzień nawet pęcherzyka ciążowego nie byłosad zmartwiła mnie
Mówiła że może ciąza obumarła i macica sie oczyszcza lub jest to ciąża pozamaciczna
Dalej lekko plamię i lekko pobolewa mnie brzuch ale naprawde delikatnie w poniedziałek mam powtorzyć bete i wrazie coś by się działo jakby krwawienie sie nasililo lub jakis bol silniejszy isc do szpitala
Sama nie wiem co o tym myśleć -
nick nieaktualny
-