X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie Puste jajo płodowe ?
Odpowiedz

Puste jajo płodowe ?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Hania1992 Debiutantka

Wysłany: 3 lutego 2019, 18:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam drogie koleżanki, zwracam się do Was z zapytaniem i troszkę po prostu o wsparcie ... Z ostatniej miesiączki wychodzi że jestem w 6 tygodniu ciąży , w czwartek miałam wizytę u lekarza i? Nastraszył mnie trochę mówiąc , że może to być puste jajo płodowe :( w październiku zeszłego roku poroniłam, samoistnie ale był przeprowadzony zabieg ... Teraz lekarz coś źle ustawil na USG najpierw powiedział że jajo jest duże, a brak w nim zarodka jak na taka wysoka Betę. Potem powiedział że przepraszam , że coś tam miał źle ustawione i wielkosc pęcherzyka wygląda na 4 tydzień ciąży ... Kazał zrobić betę u za tydzień zgłosić się na USG . Czy któraś z Was miała podobne przygody , które zakończyły się pozytywnie ?

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ