Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie Puste jajo płodowe ?
Odpowiedz

Puste jajo płodowe ?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Hania1992 Debiutantka

Wysłany: 3 lutego 2019, 18:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam drogie koleżanki, zwracam się do Was z zapytaniem i troszkę po prostu o wsparcie ... Z ostatniej miesiączki wychodzi że jestem w 6 tygodniu ciąży , w czwartek miałam wizytę u lekarza i? Nastraszył mnie trochę mówiąc , że może to być puste jajo płodowe :( w październiku zeszłego roku poroniłam, samoistnie ale był przeprowadzony zabieg ... Teraz lekarz coś źle ustawil na USG najpierw powiedział że jajo jest duże, a brak w nim zarodka jak na taka wysoka Betę. Potem powiedział że przepraszam , że coś tam miał źle ustawione i wielkosc pęcherzyka wygląda na 4 tydzień ciąży ... Kazał zrobić betę u za tydzień zgłosić się na USG . Czy któraś z Was miała podobne przygody , które zakończyły się pozytywnie ?

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ

USG, test PAPP-A. Nieprawidłowe wyniki badań w ciąży – co dalej?

W badaniu USG lekarz wykrył jakieś nieprawidłowości? A może wyniki testu PAPP-A są niezadowalające? Co dalej? Jakie kroki podjąć? Czy w takiej sytuacji nieinwazyjny test genetyczny może okazać się pomocny? Jakich informacji może dostarczyć test NIPT?

CZYTAJ WIĘCEJ

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ