SUPLEMENT DIETY

💜 KWAS FOLIOWY POD LUPĄ 💜

Zaczynacie starania o dziecko? Sprawdźcie, kiedy zacząć suplementację folianów i co naprawdę ma znaczenie.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum › Poronienie › wywołanie poronienia - partner w szpitalu
Odpowiedz

wywołanie poronienia - partner w szpitalu

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Mela_An Nowa

Wysłany: 5 marca, 19:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Dziewczyny,
    Czy spotkałyście się z tym, żeby partner mógł przebywać z kobietą podczas wywołania poronienia tabletkami w szpitalu?

• yecikowa Ekspertka

Wysłany: 5 marca, 19:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć,

podczas mojego pobytu w szpitalu, dziewczyna, z którą byłam na sali miala poronienie wywoływane tabletkami i jej mąż cały czas był przy niej. Dopiero w godzinach późno-wieczornych (jakos ok 22) , zostal poproszony o pójście do domu.

'89 👷‍♀️ & 👷'88

💓👶2023, cc

⏸️ 11.2025
    💔 12.2025 poronienie samoistne 10tc / (6+4)
    💔 03.2026 cb

⏸️ 20.04.2026 🌱🌈 + 💉 Neoparin
    9dpo beta 23,27; 11dpo beta 103,54; 14dpo beta 566,3; 16dpo beta 1133,25; 18dpo beta 2414,7; 24dpo beta 17682,2; 30dpo beta 60560,56

06.05 jest ❤️
    15.05 1,1cm 🧡
    29.05 2,33cm 💛
    12.06 4,74cm 💚
    NIPT - niskie ryzyka i 🩷
    23.06 7,06cm ❤️ prenatalne, wszystko ok
    10.07 119g 🧡
    31.07 215g 💛
    20.08 386g 💚 II prenatalne, wszystko ok
    04.09 551g 🩵

✅️ tsh, zespół antyfosfolipidowy
    ⚠️ trombofilia, mutacje MTHFR (hetero), V-Leiden, PAI-1 4G/5G

preg.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko, niepłodność? - jak powiedzieć o tym innym?

Często bywa tak, że temat kłopotów z zajściem w ciążę jest owiany tajemnicą. Jak powiedzieć rodzinie i przyjaciołom o Waszych trudnych doświadczeniach związanych z przedłużającymi się staraniami o dziecko? Doświadczony psycholog, który na co dzień pracuje z parami zmagającymi się z niepłodnością - Justyna Kuczmierowska - proponuje napisanie listu. Sprawdź, co powinno znaleźć się w liście do bliskich osób. 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ