Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Kaczuszka86 wrote:Hej która to twoja próba z tzw wspomaganiem ? U mnie zaskoczylo dopiero w 2 próbie tylko że ja pomimo w miarę ok pęcherzyków miałam zestaw clo+ pregnyl
A już za powiedziałam doktorkowi ze na 3 próbę nie dam rady bo źle znosilam clo. I właśnie wtedy kiedy najmniej czekałam to na dzień kobiet zobaczyłam 2 kreski
Przed poronieniem miałam 3 cykle stymulowane(w 3 się udało). Przyjmowałam CLO. Po poronieniu 4 cykle staraliśmy się naturalnie, i teraz powróciłam do stymulacji. 2 cykle było CLO+ovitrelle (pregnyl jest niedostępny w hurtowaniach), teraz przyjmowałam LAMETTA + ovitrelle i jak widać lipa. Wogóle zauwazyłam, że po poronieniu cykle mi strasznie szaleją i chyba wogóle pęcherzyki pomimo zastrzyków nie pękają.
JJ.
- 13tc [*] - ciąża obumarła - 27.10.2017
- grudzień 2020 - ciąża biochemiczna
- Endometrioza 1 stopnia
- Słabo drożony (niedrożny) lewy jajowód
- MTHFR 677-C / układ heterozygotyczny
- PAI- 1 4G / układ homozygotyczny
- Hashimoto
08.06.2022 - CUD !!! Ignaś
...Ponieważ znosiłaś chorobę z poddaniem się Woli Bożej , Bóg udzieli Ci tej łaski na Moją prośbę... -
Klarunia, nam właśnie Panorama poprzednio przekazała złe wieści
Ogółem już nie chodzi nawet o to, kto jaką decyzję by podjął, ale te badania to niesamowita sprawa. Że tak wcześnie potrafią wykryć takie rzeczy i to tylko przez pobranie jednej głupiej próbki krwi.
My wtedy zwyczajnie zyskaliśmy szybciej wiedzę, szybciej pogodziłam się z tym, że tą ciążę stracę, krócej żyłam złudną nadzieją. Także myślę, że warto, ale kwestia kosztów, to już niestety zupełnie inna sprawa.
Dlatego teraz jeśli usg wyjdzie prawidłowo, to raczej nie będziemy robić. Poprzednio jednak już usg dało sygnał, że wyraźnie coś jest nie tak. -
Dziewczyny trochę milczalam (cos przeziebiona bylam
) znow ostatnio. Dzis mam 10po i oto swiezyzna:
https://zapodaj.net/477dd611ed6ec.jpg.htmlPaula_071, bondzik007, baljov, Nadzieja22, Lady_Dior, Karolcia89, sAnsa_28 lubią tę wiadomość
Ty jesteś jeden Święty, Panie Boże, który cuda czynisz (Ps 77,15). -
Bella, widzę drugą kreskę!! Gratulacje
A ja byłam u giną sprawdzić co z krwiakiem, zmniejszył siędzidziolek 1,98cm serduszko 175
założył mi kartę ciąży i powiedział że na razie jest wszystko ok
bardzo jestem szczęśliwa bo oczywiście przed wizytą miałam już czarne myśli...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2018, 16:56
admiralka, Gos77, Paula_071, Bella01, Nadzieja22, Lady_Dior, Koteczka82, sAnsa_28, Natikka123 lubią tę wiadomość
16.01.2017 [*] (11tydz)
12.05.2017 [*] (8tydz)
26.11.2018 Wojtuś
23.06.2020 [*] (8tydz) -
Beeella!!! Nie mogę wyświetlić na telefonie, ale GRATULACJEEEE !!!! :*:*:*:*
Bella01 lubi tę wiadomość
-
Nie dziękuję jeszcze... Narazie sama niedowierzam. Zrobilam popoludniu i w 10 dniu, bo taka osłabiona sie czuję i mfli mdli jak jestem glodna. Zero objawow jak na @,nie wiem czy dobrze czy zle... Czas pokaze. Modle się zeby tym razem się udalo.Ty jesteś jeden Święty, Panie Boże, który cuda czynisz (Ps 77,15).
-
Bella01 wrote:Dziewczyny trochę milczalam (cos przeziebiona bylam
) znow ostatnio. Dzis mam 10po i oto swiezyzna:
https://zapodaj.net/477dd611ed6ec.jpg.html
Wooooow!
Vigry, ale piękne wieściNo i już 2cm Malucha
Bella01, vigry lubią tę wiadomość
-
Bella, Vigry, baaaardzo sie cieszę!
Bella01, vigry lubią tę wiadomość
Kazik, urodzony 20.11.2018. Nasz największy CUD
Aniołek [*] 08.2017
11.2017 - biochemiczna
41 lat....
MTHFR - obie hetero, oniżone białko S.
Obie ciąże po IUI
Kariotypy OK, nasienie super
Hashi, wysoka prolaktyna - unormowane -
Bella, no bladzioszek ładny
Powtarzaj teraz codziennie rano może?
Vigry, cudne informacje i super, że krwiak się zmniejszyłvigry, Bella01 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny jak to jest z tym tetnem Dzidziusia, bo na innym forum dziewczyny są na tym samym etapie ciąży co ja i Dzidziusia podobnie mają długości ale u ich dzidzia 160 a u mojego Maleństwa 121?
-
Bella01 wooow gratuluję
No cudowna wiadomość :*
Za chwilę zostanę tu samaWiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2018, 21:03
Bella01 lubi tę wiadomość
-
Lady, jestem jeszcze ja! Teoretycznie owulacja w weekend, a ja czekam na wynik crp czy te moje bole to nie przewlekle zapalenie wyrostka, bo ginekologiczne jest ok.
Bella, gratuluje, trzymam kciuki zebys zostala styczniowa mamaWiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2018, 21:26
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
Lady_Dior wrote:Bella01 wooow gratuluję
No cudowna wiadomość :*
Za chwilę zostanę tu sama
A Ty za niedlugo nadrobisz, moze blizniaki? Trojaczki?Ty jesteś jeden Święty, Panie Boże, który cuda czynisz (Ps 77,15).