Antybiotyk
-
nick nieaktualnyKochane prosze pomozcie
Dzisiaj zrobilam test i 2 kreseczki ciesze sie bardzo, ale tez boje..
Od paru dni biore antybiotyk na bazie metronidazolu, ktory zabroniony jest w 1 trymestrze..
Lekarka wiedziala, ze moge byc w ciazy ale mam jakas widocznie paskudna bakterie i powiedziala mi, ze bakteria jest gorsza niz ten antybiotyk..
Boje sie tym bardziej, ze juz raz poronilam
Czy ktoras wie cos na ten temat?
Dziekuje -
nick nieaktualny
-
Kochana, trzymam mocno kciuki, żeby wszystko było w porządku. Ja biorę Amoksiklav, który jest podobno bezpieczny... Mam potworną grypę i skurcze brzucha przy silnym kaszlu, zagraża mi poronienie przez te bóle, a jako że jestem po ciąży obumarłej martwię się dużo bardziej. Zaufaj lekarzowi i nie zamartwiaj się Kiedy wybierasz się na pierwsze USG?Aniołek (*) 12.03.2013
Lilianna ur. 09.08.2014 3700 g, 56 cm
Pola ur. 24.04.2016 3650 g, 55 cm -
nick nieaktualnyLanusia ja tez juz raz stracilam dzidzie dlatego sie stresuje, wszystkim co siedzieje...
Gin powiedziala 19 grudnia ale ide 12.12 juz bedzie 6 t1 d wiec mysle ze serduszko bedzie, zwlaszcza ze wczesniej mialam owulacje...
Kochana musi byc dobrze, badzmy dobrej mysli -
Ja mam kolejne USG 13 grudnia, będzie to 6t 5d, powinno być serduszko, bardzo się stresuję, dostałam luteinę na podtrzymanie, na pierwszym USG zobaczyłam już milimetrową czarną kropkę. Wszystko musi być dobrze... Nasza droga do upragnionego dzieciątka jest momentami bardzo ciężka, ale dzięki temu lepiej docenimy Nasze małe cudeńka Trzymaj się Widzę, że jesteś na sierpniówkachAniołek (*) 12.03.2013
Lilianna ur. 09.08.2014 3700 g, 56 cm
Pola ur. 24.04.2016 3650 g, 55 cm -