Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Problemy i komplikacje Bol w okolicach mostka
Odpowiedz

Bol w okolicach mostka

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • LoLkA Przyjaciółka

Wysłany: 25 grudnia 2013, 19:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam! Zalozylam ten watek bo nie moglam nic znalezc na ten temat. Dzis w nocy obudzil mnie bol w okolicach mostka i gornej czesci plecow. Krecilam sie z boku na bok i na plecy ale to nic nie dalo. Nad ranem jak wstalam to bylo tak samo. Nie moglam ani siedziec ani stac. Pozniej znow sie polozylam i troche przeszlo. Tak jest do teraz. Czytalam ze to moze byc ucisk macicy na mostek lub przepone a do lekarza ide dopiero 6 stycznia. Czy ktoras z Was odczuwa cos podobnego?

https://www.suwaczki.com/tickers/relg3e5ecg4oqqc3.png
  • pasia27 Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2013, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lolka ja tyle tylko powiem ze w ciazy bolaly mnie takie miesnie i kosci o ktorych nawet nie mialam pojecia ze istnieja :-)

3i498u698lx7etrf.png
    zrz6sg189ii5w2ru.png
  • aNiLewe Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2014, 22:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja miałam dokładnie to samo. Trwało to kilka dni.
    W szpitalu powiedzili mi, że to najprawdopodobniej zgaga lub stres.
    Ból był naprawdę silny, szczęscie, że już przeszło. Ale strachu się najadłam.

relgh3712p7a99v2.png
    l22ndf9hv5oanf39.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Dlaczego skład Prenasolu to odpowiedź na potrzeby przyszłej mamy?

Ciąża to czas, w którym zapotrzebowanie na konkretne składniki odżywcze gwałtownie rośnie. Przyszła mama musi dostarczyć je nie tylko sobie, ale przede wszystkim rozwijającemu się maluchowi. Niestety, współczesna dieta często nie wystarcza, by pokryć te zwiększone potrzeby. Właśnie dlatego Polskie Towarzystwo Ginekologów i Położników (PTGiP) przygotowało konkretne rekomendacje dotyczące dodatkowego wsparcia organizmu. Na co warto zwrócić uwagę, wybierając odpowiedni preparat? Czy każda kobieta w ciąży potrzebuje suplementów?

CZYTAJ WIĘCEJ