X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Problemy i komplikacje Bol w okolicach mostka
Odpowiedz

Bol w okolicach mostka

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • LoLkA Przyjaciółka

Wysłany: 25 grudnia 2013, 19:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam! Zalozylam ten watek bo nie moglam nic znalezc na ten temat. Dzis w nocy obudzil mnie bol w okolicach mostka i gornej czesci plecow. Krecilam sie z boku na bok i na plecy ale to nic nie dalo. Nad ranem jak wstalam to bylo tak samo. Nie moglam ani siedziec ani stac. Pozniej znow sie polozylam i troche przeszlo. Tak jest do teraz. Czytalam ze to moze byc ucisk macicy na mostek lub przepone a do lekarza ide dopiero 6 stycznia. Czy ktoras z Was odczuwa cos podobnego?

https://www.suwaczki.com/tickers/relg3e5ecg4oqqc3.png
  • pasia27 Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2013, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lolka ja tyle tylko powiem ze w ciazy bolaly mnie takie miesnie i kosci o ktorych nawet nie mialam pojecia ze istnieja :-)

3i498u698lx7etrf.png
    zrz6sg189ii5w2ru.png
  • aNiLewe Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2014, 22:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja miałam dokładnie to samo. Trwało to kilka dni.
    W szpitalu powiedzili mi, że to najprawdopodobniej zgaga lub stres.
    Ból był naprawdę silny, szczęscie, że już przeszło. Ale strachu się najadłam.

relgh3712p7a99v2.png
    l22ndf9hv5oanf39.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Krew miesiączkowa - kolor krwi podczas okresu

Czy to normalne, że krew miesiączkowa zmienia swój kolor i konsystencję? Czy brązowy kolor krwi podczas okres powinien Cię niepokoić, czy jest to zjawisko naturalne? Kiedy krwawienie miesiączkowe wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nie pozwól, by decydował przypadek – świadomie zaplanuj swoje rodzicielstwo

Planowanie rodziny to proces, który wymaga nie tylko przygotowania emocjonalnego, ale również kompleksowego podejścia zdrowotnego. Współczesna medycyna oferuje narzędzia, które pozwalają przyszłym rodzicom świadomie zadbać o zdrowie swojego potomstwa. W tym kontekście niezwykle istotne jest zrozumienie roli genetyki i docenienie możliwości wczesnego wykrywania ryzyka chorób dziedzicznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ