X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Problemy i komplikacje bóle krzyża
Odpowiedz

bóle krzyża

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • kasiawzk Debiutantka

Wysłany: 24 października 2015, 15:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam, jestem w 23 tc i dziś w nocy strasznie bolał mnie krzyż. Nadal pobolewa. Dzieje się tak tylko jak leże albo siedze.
    Co to może być?

Kasia
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2015, 16:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kasiawzk wrote:
    Witam, jestem w 23 tc i dziś w nocy strasznie bolał mnie krzyż. Nadal pobolewa. Dzieje się tak tylko jak leże albo siedze.
    Co to może być?

To może być ból krzyża0yahoo.gif
    My nie wróżymy tu z fusów, idź do lekarza.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2015, 16:41

• kasiawzk Debiutantka

Wysłany: 3 listopada 2015, 15:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Clara wrote:
    To może być ból krzyża0yahoo.gif
    My nie wróżymy tu z fusów, idź do lekarza.

OCZYWIŚCIE ZE BYŁAM I SPRAWDZIŁAM CO SIĘ DZIEJE, ALE CHYBA PO TO JEST TO FORUM ZEBY TEGO TYPU PYTANIA ZADAWAC :)
    POZDRAWIAM

Kasia
  • Ewela87 Ekspertka

Wysłany: 3 listopada 2015, 15:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeśli w brzuchu wszystko w porządku, to prawdopodobnie dzidziuś uciska na nerw lub po prostu brzuch zaczyna ciążyć i krzyż cierpi. Polecam basen lub doświadczonego fizjoterapeutę, który wykona masaż relaksacyjny lub wykona taśmowanie odpowiednich obszarów ciała.

f2w3rjjgkoi890wn.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ