Brązowe plamienie 4t4d po usg
-
Dziewczyny, czy któraś z was miała brązowe plamienia na początku ciąży 4t4d (u mnie 5 dni po spodziewanym terminie @)? w 33 dniu cyklu (wczoraj) poszłam na usg (beta 2000), lekarz potwierdził ciąże chociaż pęcherzyk słabo widoczny i tylko 6mm + torbiele na jajnikach. Strasznie sie przejęłam bo lekarka była mega oschła nic nie tłumaczyła przy usg tylko stwietrdzila ze potwierdza ciąże, i ze kolejna wizyta za 3 tyg. Nie mówiła nic o zagrożeniach, ale mnie oczywiście jakość strasznie to wszystko zestresowalo. Po badaniu 3 h dostałam brązowych plamien niezbyt obfitych, potem jeszcze mi poleciało wieczorem i kilka krople dziś. Zadzwoniłam do lekarza i dostałam duphaston 3x1. Kolejna wizyta dopiero we wtorek a ja strasznie się martwię czy wszystko jest Ok...
-
Ja również do ok 12 TC, z przerwami plamilam i krwawilam na zmianę. Dobrze jest kontrolować to, nieprzemeczac sie. Gdyby pojawiło się krwawienie żywą krwią to udaj się do lekarza albo od razu na IP.
2015 r. - Rozpoczęcie starań, oligozoospermia ekstremalna - Novum, od 2019 Macierzyństwo,
17.12.2019 r. ICSI, punkcja
16.01.2020 r. Crio Blastusia 3.1.1.
6 dpt - bhcg 16,2
25 dpt jest ♥️
Mamy jeszcze❄️❄️❄️ 3.1.2., 4.1.1., 4.2.3. -