X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Problemy i komplikacje Burczenie w brzuchu :)
Odpowiedz

Burczenie w brzuchu :)

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • pekinka82 Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2013, 18:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Początki ciąży....czy też tak macie, że zjecie posiłek-treściwy i mimo tego... burczy wam w brzuchu :)??

• Lanusia93 Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2013, 19:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi burczy przed snem. Ale nie jest to typowe burczenie wywołane głodem, a raczej przelewanie się pokarmu w jelitach.

Aniołek (*) 12.03.2013

Lilianna ur. 09.08.2014 <3 3700 g, 56 cm

Pola ur. 24.04.2016 <3 3650 g, 55 cm
  • Teda Znajoma

Wysłany: 30 grudnia 2013, 19:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mi burczy ale nie w jelitach, tylko w macicy (takie jakby małe skurcze)
    ale czy to normalne to nie wiem

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ