X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Problemy i komplikacje Burczenie w brzuchu :)
Odpowiedz

Burczenie w brzuchu :)

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • pekinka82 Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2013, 18:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Początki ciąży....czy też tak macie, że zjecie posiłek-treściwy i mimo tego... burczy wam w brzuchu :)??

• Lanusia93 Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2013, 19:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi burczy przed snem. Ale nie jest to typowe burczenie wywołane głodem, a raczej przelewanie się pokarmu w jelitach.

Aniołek (*) 12.03.2013

Lilianna ur. 09.08.2014 <3 3700 g, 56 cm

Pola ur. 24.04.2016 <3 3650 g, 55 cm
  • Teda Znajoma

Wysłany: 30 grudnia 2013, 19:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mi burczy ale nie w jelitach, tylko w macicy (takie jakby małe skurcze)
    ale czy to normalne to nie wiem

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 fascynujących faktów o ciąży, które poznasz dzięki aplikacji OvuFriend!

Jesteś ciekawa co czeka Cię w kolejnym tygodniu ciąży? Jak rozwija się Twój maluszek? A może chciałabyś na bieżąco śledzić objawy swojej ciąży i przyrost wagi na siatkach centylowych dopasowanych indywidualnie dla Ciebie? Sprawdź, co jeszcze fascynującego odkryjesz w trybie ciążowym w aplikacji OvuFriend! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ