X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Problemy i komplikacje Chusta czy nosidełko
Odpowiedz

Chusta czy nosidełko

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Annite Przyjaciółka

Wysłany: 24 lutego 2021, 08:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Drodzy mamusie. Chce nosić maluszka ma trzy msc zastanawiam się co będzie lepsze chusta długa której wiązanie jest dla mnie zbyt trudne do ogarniecia i mało cierpliwy bobas czy chusta kółkowa czy lepiej kupić nosidło. jestem już po spotkaniu z doradcą. Dalej nie ogarniam i mam wątpliwości. Pytam o to doświadczone mamusie.

• Alunis Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2021, 08:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Annite wrote:
    Drodzy mamusie. Chce nosić maluszka ma trzy msc zastanawiam się co będzie lepsze chusta długa której wiązanie jest dla mnie zbyt trudne do ogarniecia i mało cierpliwy bobas czy chusta kółkowa czy lepiej kupić nosidło. jestem już po spotkaniu z doradcą. Dalej nie ogarniam i mam wątpliwości. Pytam o to doświadczone mamusie.
    A nosidło hybrydowe typu lennyhybrid czy hybryda kavki? Napisz na Facebooku do Pani Monika Osińska-Żabka, ona z tego co wiem wysyła paczkę nosideł na testy, nawet dla takich maluszków. 😊 Na ogół ceny takich wypożyczeń wahają się między 50 a 80 zł

Córeczka 13.03.2020 <3
    Jest i on 💕 24.06.2021r.
    atdcpiqv6jtb1fho.png

Mutacja czynnika V Leiden hetero.
  • Vienne Przyjaciółka

Wysłany: 24 lutego 2021, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, najlepsza bedzie chusta dluga i spotkanie z doradca ktory pomoze wam nauczyc i dobrac wiazanie. Jeśli nie macie możliwości, polecam obejrzeć sobie filimiki, jak nakładać chustę :)
    Jezli masz niecierpliwego malucha to z kolkami moze byc problem, co do chustonosidel to tez zalezy jakie i tez najlepiej dobrac z doradca zeby pokazal jaka powinna byc najlepsza pozycja dziecka.
    Zerknij sobie rownież do sklepu Tulisie, aktualnie w sklepie znajdziesz duży wybór chust, po skontaktowaniu się z nimi rownież powinni dobrąc odpowiednia. https://tulisie.pl/chusty-do-noszenia-dzieci
    300_300_productGfx_92c509c772b1741a513eff5e45f0ccdb.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2021, 06:47

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

11 największych mitów dotyczących starania o dziecko, w które być może jeszcze wierzysz

Niektóre nieprawdziwe stwierdzenia przekazywane są z ust do ust tak długo, że bez zastanowienia w nie wierzymy. Przeczytaj jakie są największe mity na temat starania o dziecko i upewnij się, że „nie padłaś ich ofiarą”.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ