Chusta czy nosidełko
-
Drodzy mamusie. Chce nosić maluszka ma trzy msc zastanawiam się co będzie lepsze chusta długa której wiązanie jest dla mnie zbyt trudne do ogarniecia i mało cierpliwy bobas czy chusta kółkowa czy lepiej kupić nosidło. jestem już po spotkaniu z doradcą. Dalej nie ogarniam i mam wątpliwości. Pytam o to doświadczone mamusie.
-
Annite wrote:Drodzy mamusie. Chce nosić maluszka ma trzy msc zastanawiam się co będzie lepsze chusta długa której wiązanie jest dla mnie zbyt trudne do ogarniecia i mało cierpliwy bobas czy chusta kółkowa czy lepiej kupić nosidło. jestem już po spotkaniu z doradcą. Dalej nie ogarniam i mam wątpliwości. Pytam o to doświadczone mamusie.Córeczka 13.03.2020
Jest i on 💕 24.06.2021r.
Mutacja czynnika V Leiden hetero. -
Hej, najlepsza bedzie chusta dluga i spotkanie z doradca ktory pomoze wam nauczyc i dobrac wiazanie. Jeśli nie macie możliwości, polecam obejrzeć sobie filimiki, jak nakładać chustę
Jezli masz niecierpliwego malucha to z kolkami moze byc problem, co do chustonosidel to tez zalezy jakie i tez najlepiej dobrac z doradca zeby pokazal jaka powinna byc najlepsza pozycja dziecka.
Zerknij sobie rownież do sklepu Tulisie, aktualnie w sklepie znajdziesz duży wybór chust, po skontaktowaniu się z nimi rownież powinni dobrąc odpowiednia. https://tulisie.pl/chusty-do-noszenia-dzieci
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2021, 06:47
-