X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Problemy i komplikacje Czy to może być opryszczka ?
Odpowiedz

Czy to może być opryszczka ?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Nalia Autorytet

Wysłany: 17 marca 2018, 16:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc, 2 dni temu wyskoczył mi na dużej wardze sromowej taki guzek w kolorze sromu, przy dotyku bolesny. Do tego pobolewanie mnie ta warga. Myślałam, że to po prostu pryszcz w takim dziwnym miejscu ( mam wysyp ostatnio). Nie zmienia się on, nie rośnie ani nie pęka. Jest tylko jeden. czy to może być opryszczka? Nigdy nie mialam. (Tylko wargowa).

❤Ada&Pola❤
    gg642n0atc7priww.png
    o1488ribmfu4nl5k.png
  • Leira Autorytet

Wysłany: 18 marca 2018, 13:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nalia wrote:
    Czesc, 2 dni temu wyskoczył mi na dużej wardze sromowej taki guzek w kolorze sromu, przy dotyku bolesny. Do tego pobolewanie mnie ta warga. Myślałam, że to po prostu pryszcz w takim dziwnym miejscu ( mam wysyp ostatnio). Nie zmienia się on, nie rośnie ani nie pęka. Jest tylko jeden. czy to może być opryszczka? Nigdy nie mialam. (Tylko wargowa).

Ciężko powiedzieć, ale na pewno trzeba to skonsultować z lekarzem, bo niekiedy robi się coś na wzór "hemoroida", tyle że na wargach sromowych. Aczkolwiek nie mam dużej wiedzy w tym temacie. Skoro jest bolesny to logiczne jest dla mnie, że trzeba to jak najszybciej skonsultować z lekarzem.

f2w3ikgnnjbzwgbk.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ