Depilacja laserowa co lepsze
-
Lepiej iść do profesjonalnego salonu i zrobić depilację nóg, bikini i pach, czy kupić laser typu Philips lumea i zrobić sama w domu?
Chodzi mi przede wszystkim o skuteczność i aspekt finansowy 🤔
Edytuję 1: po całym dniu czytania w internecie decyduję się na salon. I tutaj rodzi się kolejne pytanie🤦... Jaki salon wybrać. Po wstępnej selekcji z mojego miasta zostają cztery salony.
1) laser light sheer duet - cena za 1 zabieg dwóch partii ciała (pachy + bikini) 400zł lub 2200zł za 6 zabiegów na dwie partie.
2) laser light sheer - 350zł lub 2000zł za 9 zabiegów!
3) laser diodowy Vectus - 450zł
4) laser diodowy Smart - 550zł
PomóżcieKarpatia lubi tę wiadomość
-
epiej iść do salonu. Mają mocniejsze lasery, nie trzeba tak często powtarzać jakbys powtarzała po Lumei. Zdecydowanie też czas, szybciej wyjdzie jak ktoś Ci zrobi niz sama musiałabyś siedzieć i strzelać. Kwestie finansowe już zależy, za depilację nie musisz od razu płacić tylko za sesję, płacisz co wizytę czyli mniej więcej co 5-8tyg. A jednak za Philipsa albo na raty albo całość i tu już kto co woli. mam porównanie po Philipsie i mam porównanie po paru strzałach w salonie i nie kupiłabym sobie sama Philipsa do domu
Sama chodzilam na depilację tutaj https://instytut.bielenda.pl/oferta/depilacja-laserowaWiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2021, 09:47
Karpatia lubi tę wiadomość
-