X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Problemy i komplikacje Do mam karmiących piersią
Odpowiedz

Do mam karmiących piersią

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Maja123 Koleżanka

Wysłany: 4 stycznia 2017, 06:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam Was mamusie chce zapytać ile Wasze noworodki 3 miesięczne śpią bo Moja córka po 5 6 godz i nie potrzebuje wcale jeść jak się ją nie obudzi Lekarz kazał budzić co 3 godz i karmić Jak jest u Was ???

Maja
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2017, 08:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maja, po co zakladasz nowy temat, przecież zalozylas juz "do mam karmiacych piersią plus dokarmianie" 20 grudnia, odpisalysmy tobie wtedy, czy nie lepiej kontynuowac w jednym temacie. Ja tu nie odpowiem.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak odróżnić w ciąży zdrowe symptomy od tych niepokojących?

Przeczytaj jakich objawów i dolegliwości możesz spodziewać się będąc w ciąży. Które z nich są normalnymi symptomami ciąży a których nigdy nie powinnaś ignorować i które powinny skłonić Cię do konsultacji z lekarzem.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ