Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Problemy i komplikacje Duomox w 3cim trymestrze
Odpowiedz

Duomox w 3cim trymestrze

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • madzik55 Przyjaciółka

Wysłany: 23 kwietnia 2014, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niestety dopadła mnie wredna infekcja zatoki szczękowej..i zmuszona byłam rozpocząć przygodę z Dumoxem. Wiem,że to jedyny bezpieczny antybiotyk w ciąży..czy któraś z Was brała ten lek? Czy wszystko potem było ok,z Wami z dzieckiem? U mnie mały się rusza a mi się szybko poprawiło..

f2wlhdgeetnyqlj9.png

l22nha007gsnivdu.png
  • Martynika Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2014, 21:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Brałam w II trymestrze i znam parę innych dziewczyn, które brały. Jest bezpieczny i lepiej się przeleczyć, niż chodzić z infekcją, nie martw się niczym.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Prolaktyna a zajście w ciążę. Jak regulować poziom tego hormonu?

Prolaktyna to bardzo ważny hormon zarówno na etapie starań o dziecko, w ciąży, jak i po porodzie. Jakie są normy stężenia prolaktyny? Kiedy jej poziom może utrudniać zajście w ciążę i co robić w takiej sytuacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ

Masz objawy duszności wydechowej, ale nie jesteś zdiagnozowany? Lekarz online może pokierować Cię dalej

Duszność wydechowa utrudnia oddychanie, szczególnie podczas wydychania powietrza. Uczucie braku tchu może budzić niepokój. Jeśli doświadczasz takich objawów, a diagnoza wciąż nie jest postawiona, warto skonsultować się z lekarzem. Konsultacja online to szybki sposób na omówienie symptomów, uzyskanie wstępnej oceny i wskazówek dotyczących dalszej diagnostyki.

CZYTAJ WIĘCEJ