X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Problemy i komplikacje Echogenność jelit ponad normę
Odpowiedz

Echogenność jelit ponad normę

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • mmhhmm Nowa

Wysłany: 20 listopada 2015, 17:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, czy któraś z Was miała zdiagnozowaną trochę wyższą echogenność jelit płodu? Jestem w 19 tc, ostatnio lekarka wykonująca
    USG zasugerowała, że moje łożysko jest niejednorodne (co zdarza się na tym etapie ciąży), oraz właśnie echogenność nieco przekraczającą normę. Dajcie proszę znać czy ktoś zetknął się już z tym tematem. Pozdrawiam!

mmhhmm
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Karmienie piersią - wszystko o diecie, która zapewni zdrowie Twojemu dziecku

Podawanie mleka matki to najlepszy, naturalny sposób karmienia niemowląt. Zapewnia on dziecku prawidłowy rozwój, zdrowie i umacnia więź emocjonalną z matką. Należy także pamiętać, że znaczenie ma długość okresu karmienia piersią. Najlepiej, jeśli do ukończenia szóstego miesiąca życia dieta malca składa się wyłącznie z mleka mamy.

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ