X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Problemy i komplikacje Echogenność jelit ponad normę
Odpowiedz

Echogenność jelit ponad normę

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • mmhhmm Nowa

Wysłany: 20 listopada 2015, 17:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, czy któraś z Was miała zdiagnozowaną trochę wyższą echogenność jelit płodu? Jestem w 19 tc, ostatnio lekarka wykonująca
    USG zasugerowała, że moje łożysko jest niejednorodne (co zdarza się na tym etapie ciąży), oraz właśnie echogenność nieco przekraczającą normę. Dajcie proszę znać czy ktoś zetknął się już z tym tematem. Pozdrawiam!

mmhhmm
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Krew miesiączkowa - kolor krwi podczas okresu

Czy to normalne, że krew miesiączkowa zmienia swój kolor i konsystencję? Czy brązowy kolor krwi podczas okres powinien Cię niepokoić, czy jest to zjawisko naturalne? Kiedy krwawienie miesiączkowe wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ