Egzema na skórze co robic
-
Witam. Macie moze jakies sprawdzone sposoby na egzeme? Zrobila mi sie zaraz po porodzie i byla tylko na 1 palcu ..po reku w ciągu miesiaca objela wszystkie palce ... mam pelno pecherzykow ktore wypelnione sa plynem, skora peka, ropieje, krwawi, strasznie swedzi.. dermatolog przepisuje rozne rzeczy i nic nie pomaga. Mialam cutivate. Steryd ktoey pomogl jak stosowalam, gdy odstawilam wszystko wrocilo.. obecnie stosuje wazeline, lipikar baume ap+, olej kokosowy, culti helm defekt, bepanthen, zel z aloesu, clobaze. Do wszystkiego uzywam rekawiczek nitrynowych. Mydlo hipoalergiczne. Masakra..
-
Miałam ten sam problem, także na dłoniach. Zaczęło się od zmian na jednym palcu, a po kilku latach leczenia sterydami zmiany objęły obie dłonie. Ostatnio byłam na zwolnieniu ponad miesiąc ponieważ ręce były tak popękane, że nie byłam w stanie sama się ubrać.
Zerknij sobie na kosmetyki na azs w sklepie verdelab.pl - mi bardzo pomogły, wcześniej wypróbowałam wiele innych środków ale nie widziałam takiej dużej roznicy jak po kosmetykach z tego sklepu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2022, 10:42
-