X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

fsh

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • madalena Debiutantka

Wysłany: 9 listopada 2015, 18:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny potrzebuje wasze pomocy. W ostatnim badaniu wyszedł mi bardzo wysoki poziom hormonu FSH. Z mężem staramy się o kolejne dziecko, a jedyne informacje jakie znalezłam to artykuł https://www.doz.pl/zdrowie/h1400-FSH_hormon_folikulotropowy Czy to może oznaczać, że nie będę mogła zajść w ciąże? Na razie jeszcze nie byłam u lekarza z wynikami, wizytę mam dopiero w przyszłym tygodniu

madalena
  • Gosiaczek Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2015, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A jaki Ci poziom wyszedł tego hormonu? w Jakiej fazie cyklu wtedy byłaś? Ile masz lat?
    Ps. To pytanie powinno paść chyba na Ovufriend a nie na BellyBestFriend (to strona dla zaciążonych głównie i świeżo upieczonych mam), ale oczywiście postaramy się coś doradzić.

Franuś 19.08.2014 👦🏻
    Edytka 29.08.2017👧🏼
    Przemuś 27.10.2021 👶
    Ewunia 21.01.2025 :*
    Aniołki: 15/16.10.2013💔, 14.09.2016 💔👼
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ

Karmienie piersią - wszystko o diecie, która zapewni zdrowie Twojemu dziecku

Podawanie mleka matki to najlepszy, naturalny sposób karmienia niemowląt. Zapewnia on dziecku prawidłowy rozwój, zdrowie i umacnia więź emocjonalną z matką. Należy także pamiętać, że znaczenie ma długość okresu karmienia piersią. Najlepiej, jeśli do ukończenia szóstego miesiąca życia dieta malca składa się wyłącznie z mleka mamy.

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroby endometrium - jakie są najczęstsze?

Czym jest endometrium, a czym endometrioza? Jakie mogą być inne choroby endometrium i jak się objawiają? Jaka grubość endometrium jest optymalna podczas starań o dziecko? 

CZYTAJ WIĘCEJ