X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Problemy i komplikacje Ginekolog Skawina
Odpowiedz

Ginekolog Skawina

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • rozalix Koleżanka

Wysłany: 2 lutego 2023, 14:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny
    Jak wyglądało Wasza pierwsza wizyta u ginekologa ? Do kogo lepiej iść kobieta / mężczyzna . Pytam o porady bo planuje iść ale mam wątpliwości. I w Skawinie kogo polecicie?

• dkdk Koleżanka

Wysłany: 3 lutego 2023, 07:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Byłam u mężczyzny prywatnie, ogólnie bardzo miły, bardzo komfortowa wizyta. Stres był straszny, bo jednak to dość nietypowa wizyta lekarska, ale zupełnie niepotrzebnie, wszystko mi na spokojnie tłumaczył, był bardzo delikatny, jak już tam weszłam to zero stresu i wstydu, ludzka rzecz i ludzki lekarz ;)

Zapisz się do tej przychodni w Skawinie:
    https://rcmskawina.pl/zakres-uslug/

Mają kilku dobrych ginekologów na miejscu.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2023, 09:54

• sobjul Debiutantka

Wysłany: 10 marca 2024, 21:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mogę szczerze polecić w Skawinie dr Malinowską, niezwykle ciepła i empatyczna pani doktor z ogromnym poczuciem humoru więc żadna wizyta nie jest stresująca. Wykryła u mnie wiele problemów których nikt inny nie zauważył. To co bardzo doceniam po wizytach u różnych ginekologów że dr Malinowska przede wszystkim słucha pacjenta i niczego nie bagatelizuje

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Test Panorama – jeszcze dokładniejszy dzięki sztucznej inteligencji!

Jeszcze do niedawna wykonywanie dokładnych badań prenatalnych, takich jak amniopunkcja, wiązało się z ryzykiem dla rozwijającego się maleństwa. Rozwój technologii i medycyny przyczynił się powstania nieinwazyjnych testów prenatalnych nowej generacji (NIPT). Jednym z nich jest test Panorama, który jako jedyny wykorzystuje sztuczną inteligencję. Jak wykonuje się test? Na czym polega jego skuteczność? Jakie choroby i schorzenia mogą zostać dzięki niemu wykryte? 

CZYTAJ WIĘCEJ