X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Problemy i komplikacje Ginekolog Skawina
Odpowiedz

Ginekolog Skawina

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • rozalix Koleżanka

Wysłany: 2 lutego 2023, 14:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny
    Jak wyglądało Wasza pierwsza wizyta u ginekologa ? Do kogo lepiej iść kobieta / mężczyzna . Pytam o porady bo planuje iść ale mam wątpliwości. I w Skawinie kogo polecicie?

• dkdk Koleżanka

Wysłany: 3 lutego 2023, 07:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Byłam u mężczyzny prywatnie, ogólnie bardzo miły, bardzo komfortowa wizyta. Stres był straszny, bo jednak to dość nietypowa wizyta lekarska, ale zupełnie niepotrzebnie, wszystko mi na spokojnie tłumaczył, był bardzo delikatny, jak już tam weszłam to zero stresu i wstydu, ludzka rzecz i ludzki lekarz ;)

Zapisz się do tej przychodni w Skawinie:
    https://rcmskawina.pl/zakres-uslug/

Mają kilku dobrych ginekologów na miejscu.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2023, 09:54

• sobjul Debiutantka

Wysłany: 10 marca 2024, 21:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mogę szczerze polecić w Skawinie dr Malinowską, niezwykle ciepła i empatyczna pani doktor z ogromnym poczuciem humoru więc żadna wizyta nie jest stresująca. Wykryła u mnie wiele problemów których nikt inny nie zauważył. To co bardzo doceniam po wizytach u różnych ginekologów że dr Malinowska przede wszystkim słucha pacjenta i niczego nie bagatelizuje

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz szyjkowy, śluz z podniecenia, wydzielina z pochwy, upławy - jak odróżniać?

Śluz szyjkowy to bardzo ważny wskaźnik kobiecej płodności. Jak odróżniać poszczególne rodzaje śluzu? Czym różni się naturalny śluz szyjkowy od śluzu wynikającego z podniecenia? Czym są upławy i kiedy warto zgłosić się do lekarza? Jak zapisywać poszczególne rodzaje śluzu w aplikacji OvuFriend? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ