X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Problemy i komplikacje Ile od stosunku ciąża widoczna jest na USG?
Odpowiedz

Ile od stosunku ciąża widoczna jest na USG?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Natalia-tosia Autorytet

Wysłany: 9 maja 2022, 22:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane dnia 16.04 kochałam się z moim mężem. Test ciążowy pozytywny ponad tydzień temu. Dziś byłam u ginekologa, byłam pewna, że będzie już chociaż pęcherzyk ciążowy, a na USG poza całkiem żółtym i pogrubionym endometrium nie było nic ☹️ Czy któraś z Was była w takiej sytuacji i ciąża zakończyła się szczęśliwie?

w4sqikgnoh8ujau7.png
  • Tony Autorytet

Wysłany: 15 maja 2022, 00:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale wychodzi że to gdzieś dopiero 5tc. To bardzo wcześnie, daj mu jeszcze czas :)

age.png
    👱🏼‍♀️34 - PAI-1 homozygota 🧔🏻32
    10.21 -ciąża bliźniacza👶👶
    12.21 - poronienie 9tc [*][*]
    4.12.22 - Laurka 😍
  • Ola2526 Znajoma

Wysłany: 17 maja 2022, 15:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam okres spóźnia mi się 4 dni podbrzusze boli i mam uczucie pełności w podbrzuszu test jest negatywny jestem rok po CC nigdy wcześniej okres mi się nie spóźniał aż tak długo oprócz ciąży ale po porodzie raczej okres miałam dzień-dwa przed terminem . Przed okresem kilka dni przed kochałam się z partnerem bez zabezpieczenia o doszedł we mnie 🤔 pomocy

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ