Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Męska płodność - jakie składniki naprawdę warto suplementować w czasie starań o dziecko?
SPRAWDŹ
Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Dziewczyny, czas zadbać o męską płodność!
1 saszetka pełna mocy dla wsparcia jakości nasienia 🔥
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Problemy i komplikacje Kości dolna granica normy
Odpowiedz

Kości dolna granica normy

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Mbombolona Znajoma

Wysłany: 17 sierpnia 2024, 16:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy któraś z Was ma podobny przypadek? Kości dziecka są na dolnej granicy normy (udowe). Rosną, ale trzymają się dolnej granicy. ) Lekarka twierdzi, że u chlopakow często tak jest, ale martwię się czy to nie jakaś wada kośćca.

• Kaktusowa Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2024, 17:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mbombolona wrote:
    Czy któraś z Was ma podobny przypadek? Kości dziecka są na dolnej granicy normy (udowe). Rosną, ale trzymają się dolnej granicy. ) Lekarka twierdzi, że u chlopakow często tak jest, ale martwię się czy to nie jakaś wada kośćca.

Dzieci rosną skokowo, usg nawet na najnowszych sprzętach są tylko szacunkowe (u nas wychodziła czasem glowa większa od reszty ciała o 3 tygodnie, a urodził się z normalną głową), poza tym jest w normie (w dolnej, ale w normie), ludzie są różni i nie wszyscy mają długie nogi. Głowa do góry !

age.png
  • Mbombolona Znajoma

Wysłany: 19 sierpnia 2024, 00:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję, pamiętam że podniosłaś mnie na duchu w innym temacie, bardzo mi pomogłaś:)

Kaktusowa lubi tę wiadomość

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwas foliowy to nie wszystko: Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą.

Co najmniej dwa fakty na temat folianów i suplementacji przed ciążą naprawdę Cię tu zaskoczą. Zebraliśmy najczęstsze pytania naszej społeczności i na ich podstawie stworzyliśmy kompletny, oparty na badaniach przewodnik po mądrej suplementacji. Jeśli myślisz, że „zacznę brać coś po pozytywnym teście” - koniecznie sprawdź, dlaczego nauka mówi coś zupełnie innego.

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza - najnowsze odkrycia nauki i perspektywy leczenia

W miesiącu świadomości endometriozy, dzielimy się z Wami nowymi odkryciami, które stają się źródłem nadziei. Badania nad genami i mikrobiomem oferują potencjalne klucze do lepszych terapii. Zobacz, jak nauka prowadzi nas ku lepszemu zrozumieniu i leczeniu tej trudnej choroby.  

CZYTAJ WIĘCEJ