X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Problemy i komplikacje Krótka szyjka
Odpowiedz

Krótka szyjka

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • lawendowa Znajoma

Wysłany: 3 listopada 2015, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane, mam pytanie. Przy jakich szyjkach miałyście zakładany pessar? Ja miałam 22.X. szyjkę dł. 28mm i szparę w ujści wewn. 2,5mm. Po tygodniu leżenia i brania Luteiny i Spasmoliny na kolejnym USG wyszło, że szpara powiększyłą się do 5mm. Lekarz powiedział, że na razie czekamy. Wizyta za 2 tyg. Jak było u Was z szyjką, kiedy założono pessar? Bardzo się martwię, bo mam kilka razy dziennie twardy brzuch.

201512214965.png
    6tqpc5v.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ

Trudne rozmowy w związku - jak rozmawiać z partnerem o problemach z płodnością i zachęcić do pierwszej wspólnej wizyty w klinice.

Bezskuteczne starania o dziecko i problemy z płodnością są dużym wyzwaniem w życiu każdej pary. Nie jest to regułą, ale bardzo często to kobiety wcześniej uświadamiają sobie problem, czują, że "coś jest nie tak", chcą rozpocząć diagnostykę... Jak rozmawiać o problemach z płodnością w związku? Kiedy warto zdecydować się na pierwszą wizytę i jak zachęcić do niej partnera? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Test owulacyjny. Jak działają testy owulacyjne i czy są skuteczne?

Testy owulacyjne są jednym z najprostszych narzędzi do samodzielnego wykrywania dni płodnych i zbliżającej się owulacji. Przeczytaj jak działają testy owulacyjne, jak je prawidłowo wykonać, ile kosztują i czy można im zaufać w 100%. Podpowiemy Ci również jak skutecznie zwiększyć działanie testów owulacyjnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ