X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Problemy i komplikacje Laser CO2 czy Er:Yag? - potrzebuję rad!
Odpowiedz

Laser CO2 czy Er:Yag? - potrzebuję rad!

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • deatabig Nowa

Wysłany: 26 listopada 2023, 15:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muszę przyznać, że też stoję przed dylematem dotyczącym wyboru laserowego usuwania blizn. Obecnie zastanawiam się między laserem CO2 a laserem Er:Yag. Szukałam różnych ofert, ale im więcej czytam, tym bardziej jestem zakłopotana. Ostatnio trafiłam na Neonia - https://neonia.com.pl/usuwanie-blizn/ gdzie stosują laser Er:Yagowy.Czy ktoś z Was ma może doświadczenie z obydwoma typami laserów i mógłby podzielić się swoimi spostrzeżeniami?

Chciałabym podjąć decyzję mając pewność, że wybieram najbardziej skuteczną opcję.

Z góry dzięki za wszelkie rady i sugestie!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2023, 20:01

• pekex Znajoma

Wysłany: 17 września 2024, 13:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gabinety medycyny estetycznej zapewniają pacjentom pełne wsparcie zarówno przed, jak i po zabiegach. Specjaliści dokładnie informują o możliwych efektach ubocznych, a także doradzają w zakresie pielęgnacji skóry po zabiegu, co pozwala na uzyskanie najlepszych rezultatów i minimalizację ryzyka powikłań.

• ladov Debiutantka

Wysłany: 17 września 2024, 13:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skontaktowałem się z firmą TK-Laser w sprawie Depilacja laserowa i otrzymałem bardzo wysoką jakość usług. Proces depilacji okazał się bardziej komfortowy, niż się spodziewałem. Specjaliści z TK-Laser precyzyjnie i z uwagą podchodzą do każdego etapu, dbając o zminimalizowanie ewentualnych podrażnień. Zabieg trwał stosunkowo krótko, a efekty widoczne były już po kilku sesjach. Regularność zabiegów i precyzyjne planowanie każdego z nich sprawiają, że efekty są trwałe i satysfakcjonujące.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2024, 13:56

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kwas foliowy podczas starania o dziecko, kwas foliowy w ciąży - dlaczego tak ważny?

Kwas foliowy to witamina z grupy B, o której żadna starająca się o ciążę kobieta, nie powinna zapominać! Kwas foliowy ma ogromny wpływ na rozwój płodu, prawidłowy przebieg ciąży, ale i również płodność kobiety! Dodatkowo przeczytaj dlaczego suplementacja kwasu foliowego zalecana jest czasem również dla mężczyzn.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Trudne rozmowy w związku - jak rozmawiać z partnerem o problemach z płodnością i zachęcić do pierwszej wspólnej wizyty w klinice.

Bezskuteczne starania o dziecko i problemy z płodnością są dużym wyzwaniem w życiu każdej pary. Nie jest to regułą, ale bardzo często to kobiety wcześniej uświadamiają sobie problem, czują, że "coś jest nie tak", chcą rozpocząć diagnostykę... Jak rozmawiać o problemach z płodnością w związku? Kiedy warto zdecydować się na pierwszą wizytę i jak zachęcić do niej partnera? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ