X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Problemy i komplikacje Laser CO2 czy Er:Yag? - potrzebuję rad!
Odpowiedz

Laser CO2 czy Er:Yag? - potrzebuję rad!

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • deatabig Nowa

Wysłany: 26 listopada 2023, 15:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muszę przyznać, że też stoję przed dylematem dotyczącym wyboru laserowego usuwania blizn. Obecnie zastanawiam się między laserem CO2 a laserem Er:Yag. Szukałam różnych ofert, ale im więcej czytam, tym bardziej jestem zakłopotana. Ostatnio trafiłam na Neonia - https://neonia.com.pl/usuwanie-blizn/ gdzie stosują laser Er:Yagowy.Czy ktoś z Was ma może doświadczenie z obydwoma typami laserów i mógłby podzielić się swoimi spostrzeżeniami?

Chciałabym podjąć decyzję mając pewność, że wybieram najbardziej skuteczną opcję.

Z góry dzięki za wszelkie rady i sugestie!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2023, 20:01

• pekex Znajoma

Wysłany: 17 września 2024, 13:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gabinety medycyny estetycznej zapewniają pacjentom pełne wsparcie zarówno przed, jak i po zabiegach. Specjaliści dokładnie informują o możliwych efektach ubocznych, a także doradzają w zakresie pielęgnacji skóry po zabiegu, co pozwala na uzyskanie najlepszych rezultatów i minimalizację ryzyka powikłań.

• ladov Debiutantka

Wysłany: 17 września 2024, 13:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skontaktowałem się z firmą TK-Laser w sprawie Depilacja laserowa i otrzymałem bardzo wysoką jakość usług. Proces depilacji okazał się bardziej komfortowy, niż się spodziewałem. Specjaliści z TK-Laser precyzyjnie i z uwagą podchodzą do każdego etapu, dbając o zminimalizowanie ewentualnych podrażnień. Zabieg trwał stosunkowo krótko, a efekty widoczne były już po kilku sesjach. Regularność zabiegów i precyzyjne planowanie każdego z nich sprawiają, że efekty są trwałe i satysfakcjonujące.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2024, 13:56

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ