Laser CO2 czy Er:Yag? - potrzebuję rad!
-
Muszę przyznać, że też stoję przed dylematem dotyczącym wyboru laserowego usuwania blizn. Obecnie zastanawiam się między laserem CO2 a laserem Er:Yag. Szukałam różnych ofert, ale im więcej czytam, tym bardziej jestem zakłopotana. Ostatnio trafiłam na Neonia - https://neonia.com.pl/usuwanie-blizn/ gdzie stosują laser Er:Yagowy.Czy ktoś z Was ma może doświadczenie z obydwoma typami laserów i mógłby podzielić się swoimi spostrzeżeniami?
Chciałabym podjąć decyzję mając pewność, że wybieram najbardziej skuteczną opcję.
Z góry dzięki za wszelkie rady i sugestie!Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2023, 20:01
-
Gabinety medycyny estetycznej zapewniają pacjentom pełne wsparcie zarówno przed, jak i po zabiegach. Specjaliści dokładnie informują o możliwych efektach ubocznych, a także doradzają w zakresie pielęgnacji skóry po zabiegu, co pozwala na uzyskanie najlepszych rezultatów i minimalizację ryzyka powikłań.
-
Skontaktowałem się z firmą TK-Laser w sprawie Depilacja laserowa i otrzymałem bardzo wysoką jakość usług. Proces depilacji okazał się bardziej komfortowy, niż się spodziewałem. Specjaliści z TK-Laser precyzyjnie i z uwagą podchodzą do każdego etapu, dbając o zminimalizowanie ewentualnych podrażnień. Zabieg trwał stosunkowo krótko, a efekty widoczne były już po kilku sesjach. Regularność zabiegów i precyzyjne planowanie każdego z nich sprawiają, że efekty są trwałe i satysfakcjonujące.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 września, 13:56
-