WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Problemy i komplikacje Laser CO2 czy Er:Yag? - potrzebuję rad!
Odpowiedz

Laser CO2 czy Er:Yag? - potrzebuję rad!

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • deatabig Nowa

Wysłany: 26 listopada 2023, 15:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muszę przyznać, że też stoję przed dylematem dotyczącym wyboru laserowego usuwania blizn. Obecnie zastanawiam się między laserem CO2 a laserem Er:Yag. Szukałam różnych ofert, ale im więcej czytam, tym bardziej jestem zakłopotana. Ostatnio trafiłam na Neonia - https://neonia.com.pl/usuwanie-blizn/ gdzie stosują laser Er:Yagowy.Czy ktoś z Was ma może doświadczenie z obydwoma typami laserów i mógłby podzielić się swoimi spostrzeżeniami?

Chciałabym podjąć decyzję mając pewność, że wybieram najbardziej skuteczną opcję.

Z góry dzięki za wszelkie rady i sugestie!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2023, 20:01

• pekex Znajoma

Wysłany: 17 września 2024, 13:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gabinety medycyny estetycznej zapewniają pacjentom pełne wsparcie zarówno przed, jak i po zabiegach. Specjaliści dokładnie informują o możliwych efektach ubocznych, a także doradzają w zakresie pielęgnacji skóry po zabiegu, co pozwala na uzyskanie najlepszych rezultatów i minimalizację ryzyka powikłań.

• ladov Debiutantka

Wysłany: 17 września 2024, 13:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skontaktowałem się z firmą TK-Laser w sprawie Depilacja laserowa i otrzymałem bardzo wysoką jakość usług. Proces depilacji okazał się bardziej komfortowy, niż się spodziewałem. Specjaliści z TK-Laser precyzyjnie i z uwagą podchodzą do każdego etapu, dbając o zminimalizowanie ewentualnych podrażnień. Zabieg trwał stosunkowo krótko, a efekty widoczne były już po kilku sesjach. Regularność zabiegów i precyzyjne planowanie każdego z nich sprawiają, że efekty są trwałe i satysfakcjonujące.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2024, 13:56

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Starania o dziecko, niepłodność? - jak powiedzieć o tym innym?

Często bywa tak, że temat kłopotów z zajściem w ciążę jest owiany tajemnicą. Jak powiedzieć rodzinie i przyjaciołom o Waszych trudnych doświadczeniach związanych z przedłużającymi się staraniami o dziecko? Doświadczony psycholog, który na co dzień pracuje z parami zmagającymi się z niepłodnością - Justyna Kuczmierowska - proponuje napisanie listu. Sprawdź, co powinno znaleźć się w liście do bliskich osób. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ