X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Problemy i komplikacje Nadżerka macicy czy infekcja intymna
Odpowiedz

Nadżerka macicy czy infekcja intymna

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Nadinaaa Debiutantka

Wysłany: 2 marca, 22:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej 🙋🏼‍♀️ wiem, że to temat do lekarza… ale stosowałam macmiror na infekcję intymną i niby było okej aż do owulacji która przebiegła normalnie albo może trochę za długo jeśli to możliwe? Podobno max 48h 🤷🏼‍♀️ w każdym razie po owulacji ja nadal mam ta infekcje 😫 wydzielina jest niby biała i serowata, a drugiej strony też taka rozciągliwa i podchodzi pod żółty kolor czyli dwa rodzaje wydzieliny na raz. Miała tak któraś z was i jest w stanie cokolwiek powiedzieć do czasu kontroli?

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ

3 kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności

Za problemy z płodnością w równym stopniu odpowiadają czynniki żeńskie, jak męskie. Jednak problemy z płodnością u mężczyzn w dalszym ciągu są większym tabu. Czas to zmienić! Jakie są najważniejsze i kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności? Co w sytuacji, gdy wyniki nasienia nie napawają optymizmem? Które składniki są istotne w kontekście męskiej płodności? Wszystko wyjaśnia diagnosta laboratoryjny, seminolog - mgr anal. med. Piotr Nazarek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Objawy zbliżającego się porodu – jak rozpoznać, że to już czas?

Ciało kobiety w ostatnich tygodniach ciąży wysyła subtelne, ale wyraźne sygnały, że poród jest coraz bliżej. Od pierwszych skurczów przepowiadających, przez zmiany w wydzielinie pochwowej, po uczucie ucisku w miednicy – wszystkie te objawy mogą wskazywać, że organizm przygotowuje się do narodzin dziecka.

CZYTAJ WIĘCEJ