X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Problemy i komplikacje obraczka w ciazy
Odpowiedz

obraczka w ciazy

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Tynia Koleżanka

Wysłany: 4 maja 2016, 07:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej
    Czy ktoras z was zostawiala obraczke na czas ciazy na palcu? Jak to sie mialo do puchnacych palcow i przybierania na wadze? Ja zupelnie zapomnialam o jej zdjeciu i okazalo sie ze nie dam rady juz jej zdjac. Troche sie martwie. Nie uciska mnie jeszcze ale do porodu ponad miesiac zostal i boje sie ze bede musiala ja rozciac :(

w5wqroeq2pmwko7d.png
  • violaa Nowa

Wysłany: 4 maja 2016, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej,

Też zapomniałam o obrączce, ściągnęłam kilka dni temu (mam miesiąc do porodu:). Myślałam, że nie dam rady ale zacisnęłam zęby i jakoś się udało :) jest kilka sposobów ale nie wiem jak wygląda skuteczność bo całe szczęście nie musiałam próbować :)

http://tipy.interia.pl/artykul_427,jak-zdjac-pierscionek-ze-spuchnietego-palca.html

amelka
  • Tynia Koleżanka

Wysłany: 4 maja 2016, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi nie zejdzi probowalam :p pozostaje w zasadzie modlic sie zeby paluchy juz nie pogrubly bardziej.

w5wqroeq2pmwko7d.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak od strony psychicznej przygotować się do porodu?

Poród to jedno z najważniejszych wydarzeń w życiu każdej kobiety. Większość jednak skupia się na przygotowaniach od strony fizycznej... A co z psychiką? Czy do porodu można się przygotować od strony mentalnej? Jak zadbać o odpowiednie nastawienie? Jakie są techniki przygotowania do porodu? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża pozamaciczna - czym jest i jakie są objawy ciąży pozamacicznej?

Ciąża pozamaciczna (ektopowa) zdarza się raz na 90-100 przypadków ciąży. Jest to ciąża, która zamiast w macicy rozwija się poza nią. Objawy ciąży pozamacicznej nie są jednoznaczne. Trudno ją czasem rozpoznać, bo na początku objawy są podobne do ciąży o prawidłowym przebiegu. Na późniejszym etapie pojawia się ból podbrzusza, krwawienie oraz brak prawidłowego przyrostu hormonu hCG. 

CZYTAJ WIĘCEJ