X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Problemy i komplikacje obraczka w ciazy
Odpowiedz

obraczka w ciazy

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Tynia Koleżanka

Wysłany: 4 maja 2016, 07:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej
    Czy ktoras z was zostawiala obraczke na czas ciazy na palcu? Jak to sie mialo do puchnacych palcow i przybierania na wadze? Ja zupelnie zapomnialam o jej zdjeciu i okazalo sie ze nie dam rady juz jej zdjac. Troche sie martwie. Nie uciska mnie jeszcze ale do porodu ponad miesiac zostal i boje sie ze bede musiala ja rozciac :(

w5wqroeq2pmwko7d.png
  • violaa Nowa

Wysłany: 4 maja 2016, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej,

Też zapomniałam o obrączce, ściągnęłam kilka dni temu (mam miesiąc do porodu:). Myślałam, że nie dam rady ale zacisnęłam zęby i jakoś się udało :) jest kilka sposobów ale nie wiem jak wygląda skuteczność bo całe szczęście nie musiałam próbować :)

http://tipy.interia.pl/artykul_427,jak-zdjac-pierscionek-ze-spuchnietego-palca.html

amelka
  • Tynia Koleżanka

Wysłany: 4 maja 2016, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi nie zejdzi probowalam :p pozostaje w zasadzie modlic sie zeby paluchy juz nie pogrubly bardziej.

w5wqroeq2pmwko7d.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak odróżnić w ciąży zdrowe symptomy od tych niepokojących?

Przeczytaj jakich objawów i dolegliwości możesz spodziewać się będąc w ciąży. Które z nich są normalnymi symptomami ciąży a których nigdy nie powinnaś ignorować i które powinny skłonić Cię do konsultacji z lekarzem.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ