WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Problemy i komplikacje Piersi w ciazy
Odpowiedz

Piersi w ciazy

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Kolorowapani Ekspertka

Wysłany: 16 sierpnia 2018, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny!
    Duzo sie naczytalam o piersiach w ciazy. Moj biust obecnie jest pelniejszy, zwiekszyl mi sie takze obwod pod biustem. Z malego 70B urosly na pelne 75B. Ale w sumie nie o rozmiar chodzi, bo wiem ze i z malych piersi moze byc wystarczajaca ilosc pokarmu. Chodzi mi o zmiany zachodzace w sutkach. Z tego co czytalam i slyszalam to powinny sie one powiekszyc, byc ciemne.. Moje sa malutkie, rozowe i przestaly sterczec nawet podczas pobudzenia.. czy to jest cos nietypowego czy nie przeszkadza w karmieniu? Moze jeszcze przez te 2 miesiace sie zmienia?

f2w390bvbt1an0rs.png
    Aniołek. 14tc. Lipiec 2017. Tęsknię
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Planowanie ciąży, czyli o tym jakie badania przed ciążą warto wykonać

Planowanie ciąży to ważny moment w życiu każdej kobiety. Zastanawiasz się jakie badania przed ciążą warto wykonać? A może warto pomyśleć o dodatkowych szczepieniach? Co zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na zdrową, szczęśliwą ciążę? Przeczytaj, które szczepienia musisz zrobić jeszcze przed rozpoczęciem starań, a które spokojnie możesz zrobić nawet będąc już w ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ