Polecani lekarze Warszawa/okolice
-
Cześć Dziewczyny,
1 poronienie za mną... przyczyna nieznana.
Szukam lekarzy z okolic Warszawy/pod Warszawą którzy zajmują się ciążami trudnymi/przygotowaniem do ciąży.
Mam IO, hashimoto, PAI, MTHFRy i VR2 hetero. Czy znacie kogoś, kto pomoże w tych przypadkach? Zleci clexane, prowadzi ciąże na metforminie itd... Myślę, że dużo kobiet znajdzie w tym wątku dużo pomocy, bo temat bardzo trudny, konsultacje bardzo drogie i warto byłoby trafić od razu w dobre ręce.9/2021 - poronienie zatrzymane 8tyd.
Hashimoto - Euthyrox 125
IO - Metformax 3x500
VR2, MTHFRy, PAI heterozygota - przed konsultacją u lekarza
W poszukiwaniu dobrego lekarza, który przygotuje do ciąży..
-
Karolines, po pierwsze strasznie mi przykro.
Z mojej strony bardzo polecam dra Krzysztofa Szafranko, przyjmuje na Mokotowie prywatnie w Medic House. Jest zastępcą kierownika oddziału położniczego szpitala MSWiA. Ma 3 specjalizacje: ginekolog, endokrynolog i położnik, i to u mnie zdecydowało o wyborze. Też jestem po 2 poronieniach.
Jest drogi, ale wart swojej ceny, naprawdę. Przeznacza tyle czasu, ile pacjentka potrzebuje, nie zostawia nigdy niczego bez odpowiedzi. Osobiście mam też wrażenie, że jarał się, że może pomóc mi w rozwiązaniu problemów z zajściem i utrzymaniem ciąży, później jakoś jego zapał opadł, kiedy ciąża okazuje się bez większych problemów.
-
Cześć,
Ja mogę polecić profesor Małgorzatę Jerzak, tutaj cały wątek o leczeniu u niej: https://ovufriend.pl/forum/poronienie/1-poziom-wtajemniczenia-poronienia-badania-jerzak,9564.html
10.2017 CP, laparoskopia
02.2018 CP w drugim jajowodzie, samoistne wchłonięcie
01.2020 synek (*) 14 tc 💔
06.2022 tęczowy synek 🧡 -
Doktor Marcin Wrona. Anioł nie człowiek. Wystarczy sobie zerknąć na znany lekarz jego opinie. Mnie pomógł donosić dwie ciąże zagrożone po dwóch poronieniach. Nie jest najtańszy, ale z całego serca polecam.
Red555 lubi tę wiadomość
20.12.2018 - urodził się Tymuś! 3980g
22.05.2020 - urodził się Nikoś! 4270g
12.2016 - 8tc [*] zabieg
05.2017 - 9tc [*] zabieg
02.2018 - cb
po poronieniach problem z owulacją, plamienia od owulacji do@
MTHFR C677T
MTHFR A1298C
V-Leiden ujemny
Kariotypy ok
Zespól antyfosfolipidowy ok -