X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Problemy i komplikacje Progesterone Besins/duphaston/luteina
Odpowiedz

Progesterone Besins/duphaston/luteina

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Ojkaojka Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2018, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny,
    Po dzisiejszej wizycie z powodu moich plamień zwiększono mi dawkę proga.
    W tej chwili mam 3x1 dupka + zupełnie nowy lek Progesterone Besins 2x1, niby nowy na rynku i dobry(nie znam).
    Czy macie doświadczenia z tym lekiem? Jakieś efekty uboczne?

I jeszcze jedno pytanko, ze względu na dosyć wysoką cenę duphastonu, kiedy bierze się go sporo, czy warto zmienić go na luteinę?

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ