X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Problemy i komplikacje przeziębienie i ostry nieżyt nosa w 3 trym ciązy
Odpowiedz

przeziębienie i ostry nieżyt nosa w 3 trym ciązy

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • MamaIgi Ekspertka

Wysłany: 25 czerwca 2018, 08:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, od 3 dni walczę z uporczywym katarem, który zatyka mi nos na wiele godzin bez możliwości odetkania. Do tego doszło czerwone gardło i ból w okolicach zatok. Stosuję miód, płukanki z soli, jodyny, inhalacje z soli hipertonicznej, ale przyznam szczerze, jestem już tak bardzo zmęczona, że mam chęć sięgnąć po cos, co w końcu przyniesie mi ulgę .. Do lekarza ide dopiero pojutrze, ale do tego czasu oszaleję ;/ Może któraś z mam miała, bądź ma podobny problem i podpowie czym się ratuje w takich kryzysowych sytuacjach ?

svchqqmzofzw4a0r.png
    Córka Igusia 13.03.2014 - 4 latka
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

11 największych mitów dotyczących starania o dziecko, w które być może jeszcze wierzysz

Niektóre nieprawdziwe stwierdzenia przekazywane są z ust do ust tak długo, że bez zastanowienia w nie wierzymy. Przeczytaj jakie są największe mity na temat starania o dziecko i upewnij się, że „nie padłaś ich ofiarą”.

CZYTAJ WIĘCEJ