X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Problemy i komplikacje Różyczka
Odpowiedz

Różyczka

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Czarnuszka Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2016, 17:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam, jestem w 7 tygodniu ciaży. Moje wyniki na różyczkę to :
    IgG - >500,0
    IgM 28,3 (norma do 15)
    Po 10 dniach zrobiłam kolejne badanie
    IgG >500,0
    IgM 27,10
    Lekarz mówił, że jeżeli będzie spadać to nie mam się czym martwić, możecie coś podpowiedzieć ? Wizytę u gina mam w poniedziałek.

8599s65gh4yz6p0q.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 lipca 2016, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zrób badanie za jakiś czas znowu i zobaczysz,
    jesli to rózyczka to trzymam kciuki żeby skończyło sie pozytywnie

• Tami Ekspertka

Wysłany: 18 sierpnia 2016, 19:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czasem w ciazy igm sie podnosi nie widzieć dziemu. Tak jest i nikt nie zna przyczyny. Ja tak miałam z listeria.

atdcclb1ukdkpfkx.png
    PCOS- ciąża troche z zaskoczenia, juz w drugim cyklu po spontanicznym odstawieniu tabletek :D
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Test Panorama – jeszcze dokładniejszy dzięki sztucznej inteligencji!

Jeszcze do niedawna wykonywanie dokładnych badań prenatalnych, takich jak amniopunkcja, wiązało się z ryzykiem dla rozwijającego się maleństwa. Rozwój technologii i medycyny przyczynił się powstania nieinwazyjnych testów prenatalnych nowej generacji (NIPT). Jednym z nich jest test Panorama, który jako jedyny wykorzystuje sztuczną inteligencję. Jak wykonuje się test? Na czym polega jego skuteczność? Jakie choroby i schorzenia mogą zostać dzięki niemu wykryte? 

CZYTAJ WIĘCEJ

MUUVO Quick SE 2 – dlaczego jest idealny na pierwszy wózek dla dziecka?

Zastanawiasz się, który wózek sprawdzi się najlepiej już od pierwszych spacerów z maluchem? MUUVO Quick SE 2 to wyjątkowa propozycja, która łączy w sobie elegancki design z praktycznymi funkcjami docenianymi i przez dzieci, i rodziców. Warto zwrócić uwagę na innowacyjne rozwiązania, takie jak regulowana budka, wentylowane oparcie i wygoda składania. Sprawdź, co sprawia, że Quick SE 2 może stać się idealnym wyborem na start.

CZYTAJ WIĘCEJ