X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Problemy i komplikacje Różyczka
Odpowiedz

Różyczka

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Czarnuszka Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2016, 17:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam, jestem w 7 tygodniu ciaży. Moje wyniki na różyczkę to :
    IgG - >500,0
    IgM 28,3 (norma do 15)
    Po 10 dniach zrobiłam kolejne badanie
    IgG >500,0
    IgM 27,10
    Lekarz mówił, że jeżeli będzie spadać to nie mam się czym martwić, możecie coś podpowiedzieć ? Wizytę u gina mam w poniedziałek.

8599s65gh4yz6p0q.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 lipca 2016, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zrób badanie za jakiś czas znowu i zobaczysz,
    jesli to rózyczka to trzymam kciuki żeby skończyło sie pozytywnie

• Tami Ekspertka

Wysłany: 18 sierpnia 2016, 19:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czasem w ciazy igm sie podnosi nie widzieć dziemu. Tak jest i nikt nie zna przyczyny. Ja tak miałam z listeria.

atdcclb1ukdkpfkx.png
    PCOS- ciąża troche z zaskoczenia, juz w drugim cyklu po spontanicznym odstawieniu tabletek :D
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 propozycje pysznych koktajli na ciążowe dolegliwości!

Cierpisz na typowo ciążowe dolegliwości? Twój układ pokarmowy jest bardzo wrażliwy i męczą Cię ciągłe niestrawności? A może nie możesz poradzić sobie z bolesnymi skurczami łydek? Poznaj kilka prostych i naturalnych sposobów na ciążowe dolegliwości - odkryj przepisy na koktajle! 

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w drugą ciążę" - czym jest niepłodność wtórna?

Gdy wspomnienia z porodu zaczną blednąć, a pierworodny synek lub córeczka wyrosną z etapu pieluch i kaszek, pojawienie się myśli o dalszym powiększeniu rodziny najprawdopodobniej będzie tylko kwestią czasu. Niestety, nie każdej kobiecie udaje się zajść w ciążę po raz drugi. Dlaczego tak się dzieje? Czym jest niepłodność wtórna i jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Sezonowa dieta zwiększająca płodność – płodne smaki jesieni

Jesień to świetny moment na wprowadzenie zmian do stylu życia i diety, które mogą pozytywnie wpłynąć na płodność i tym samym zwiększyć szanse na zajście w ciążę. Jakie produkty wybierać jesienią? Które składniki mają szczególne znaczenie w kontekście płodności? Podpowiadają ekspertki - Ania i Zosia z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ