X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Problemy i komplikacje Torbiel? Przepuklina? U maluszka w 10 tyg. Ciąży
Odpowiedz

Torbiel? Przepuklina? U maluszka w 10 tyg. Ciąży

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Kamartyna Nowa

Wysłany: 3 listopada, 19:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny. Obecnie jestem w 11+3 tyg. Ciazy. W zeszłym tygodniu byłam na rutynowej wizycie u swojej ginekolog. W trakcie usg okazało się, że w miejscu przyczepu pępowiny? Znajduje się zmiana kulista o charakterze bezechowym. Lekarka nie była w stanie powiedzieć co to dokładnie jest, nie wie czy to torbiel, przepuklina etc. Zostałam skierowana na badania prenatalne, które bede mieć w przyszłym tygodniu. Nie ukrywam, że mam dni wyjęte z życia. Czy któraś z was spotkała się z podobną sytuacja?

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Sezonowa dieta zwiększająca płodność – płodne smaki jesieni

Jesień to świetny moment na wprowadzenie zmian do stylu życia i diety, które mogą pozytywnie wpłynąć na płodność i tym samym zwiększyć szanse na zajście w ciążę. Jakie produkty wybierać jesienią? Które składniki mają szczególne znaczenie w kontekście płodności? Podpowiadają ekspertki - Ania i Zosia z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Perimenopauza - czym jest, jak na nas wpływa i jak sobie możemy z nią poradzić!

Czym jest perimenopauza i czym różni się od menopauzy? Czy jeśli masz 40 lat to ten temat może dotyczyć również Ciebie? W jaki sposób perimenopauza się zaczyna? Jakie są typowe i nietypowe objawy spadku i burzy hormonów przed menopauzą? Czy można temu zapobiec, jak sobie radzić z objawami i jak dbać o zdrowie, gdy spada estrogen? Wraz z ekspertami stworzyliśmy dla Ciebie artykuł, z którego dowiesz się wszystkiego, czego potrzebujesz o swoim zdrowiu hormonalnym w okresie perimenopauzy.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ