X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Problemy i komplikacje Torbiel? Przepuklina? U maluszka w 10 tyg. Ciąży
Odpowiedz

Torbiel? Przepuklina? U maluszka w 10 tyg. Ciąży

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Kamartyna Nowa

Wysłany: 3 listopada 2024, 19:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny. Obecnie jestem w 11+3 tyg. Ciazy. W zeszłym tygodniu byłam na rutynowej wizycie u swojej ginekolog. W trakcie usg okazało się, że w miejscu przyczepu pępowiny? Znajduje się zmiana kulista o charakterze bezechowym. Lekarka nie była w stanie powiedzieć co to dokładnie jest, nie wie czy to torbiel, przepuklina etc. Zostałam skierowana na badania prenatalne, które bede mieć w przyszłym tygodniu. Nie ukrywam, że mam dni wyjęte z życia. Czy któraś z was spotkała się z podobną sytuacja?

• Magda240392 Nowa

Wysłany: 18 lutego, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc nie wiem czy tu zaglądasz ale proszę daj znać jak zakończyła się ta historia. Z góry dziekuje

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

MUUVO Quick SE 2 – dlaczego jest idealny na pierwszy wózek dla dziecka?

Zastanawiasz się, który wózek sprawdzi się najlepiej już od pierwszych spacerów z maluchem? MUUVO Quick SE 2 to wyjątkowa propozycja, która łączy w sobie elegancki design z praktycznymi funkcjami docenianymi i przez dzieci, i rodziców. Warto zwrócić uwagę na innowacyjne rozwiązania, takie jak regulowana budka, wentylowane oparcie i wygoda składania. Sprawdź, co sprawia, że Quick SE 2 może stać się idealnym wyborem na start.

CZYTAJ WIĘCEJ

10 mitów na temat premenopauzy, które warto wiedzieć mając 40 lat lub więcej

Premenopauza (perimenopauza) to nie tylko wciąż temat tabu, ale również etap życia kobiety, który często owiany jest mitami i nieporozumieniami. W rzeczywistości jest to naturalny okres przejściowy, który poprzedza menopauzę, a jego zrozumienie może zaoszczędzić Ci wiele stresu, lęku i znacząco wpłynąć na jakość życia i zdrowie hormonalne. Wraz z ekspertami zebraliśmy dla Ciebie 10 najpowszechniejszych mitów dotyczących premenopauzy i menopauzy, opierając się na najbardziej wiarygodnych i aktualnych danych naukowych.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ