Torbiel splotu naczyniowego
-
Moje bliźniaki miały stwierdzone obustronne torbiele splotów naczyniówkowych po 4,jeden miał poszerzone komory.Robiono mi amniopunkcję i żyłam w strachu.W 26 tc nie było ani torbieli ani poszerzonych komór.Tęczowa22 wrote:Czy miał ktoś może stwierdzone u dziecka torbie splotu naczyniowego?
-
Kate95 wrote:Moje bliźniaki miały stwierdzone obustronne torbiele splotów naczyniówkowych po 4,jeden miał poszerzone komory.Robiono mi amniopunkcję i żyłam w strachu.W 26 tc nie było ani torbieli ani poszerzonych komór.
Mi teraz w 19+4 pokazało się jak byłam dzis na wizycie, 4 tyg temu nie było tego i strasznie się właśnie martwię połówkowe w poniedziałek mam nadzieję że lekarz mnie uspokoi a nie zmartwi bardziej.. super że zniknęło ma nadzieję że u mnie będzie tak samo.. -
Może być na połówkowych.Podobno wchłaniają się do 30 tygodnia.Tęczowa22 wrote:Mi teraz w 19+4 pokazało się jak byłam dzis na wizycie, 4 tyg temu nie było tego i strasznie się właśnie martwię połówkowe w poniedziałek mam nadzieję że lekarz mnie uspokoi a nie zmartwi bardziej.. super że zniknęło ma nadzieję że u mnie będzie tak samo..
-