X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Problemy i komplikacje Torbiel splotu naczyniowego
Odpowiedz

Torbiel splotu naczyniowego

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Tęczowa22 Znajoma

Wysłany: 18 listopada, 12:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy miał ktoś może stwierdzone u dziecka torbie splotu naczyniowego?

• Kate95 Autorytet

Wysłany: 18 listopada, 16:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tęczowa22 wrote:
    Czy miał ktoś może stwierdzone u dziecka torbie splotu naczyniowego?
    Moje bliźniaki miały stwierdzone obustronne torbiele splotów naczyniówkowych po 4,jeden miał poszerzone komory.Robiono mi amniopunkcję i żyłam w strachu.W 26 tc nie było ani torbieli ani poszerzonych komór.

preg.png. age.png
  • Tęczowa22 Znajoma

Wysłany: 18 listopada, 18:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kate95 wrote:
    Moje bliźniaki miały stwierdzone obustronne torbiele splotów naczyniówkowych po 4,jeden miał poszerzone komory.Robiono mi amniopunkcję i żyłam w strachu.W 26 tc nie było ani torbieli ani poszerzonych komór.

Mi teraz w 19+4 pokazało się jak byłam dzis na wizycie, 4 tyg temu nie było tego i strasznie się właśnie martwię połówkowe w poniedziałek mam nadzieję że lekarz mnie uspokoi a nie zmartwi bardziej.. super że zniknęło ma nadzieję że u mnie będzie tak samo..

• Kate95 Autorytet

Wysłany: 18 listopada, 19:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tęczowa22 wrote:
    Mi teraz w 19+4 pokazało się jak byłam dzis na wizycie, 4 tyg temu nie było tego i strasznie się właśnie martwię połówkowe w poniedziałek mam nadzieję że lekarz mnie uspokoi a nie zmartwi bardziej.. super że zniknęło ma nadzieję że u mnie będzie tak samo..
    Może być na połówkowych.Podobno wchłaniają się do 30 tygodnia.

preg.png. age.png
  • Tęczowa22 Znajoma

Wysłany: 18 listopada, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kate95 wrote:
    Może być na połówkowych.Podobno wchłaniają się do 30 tygodnia.[/

Długi czas zmartwień przede mną w takim razie oby było dobrze..

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Płodność i zdrowie w posiłkach - co jeść w okresie przesilenia zimowego?

Wiadomo nie od dziś, że to co jemy ma ogromny wpływ na nasze zdrowie i płodność. Co jednak zrobić, kiedy dostępność świeżych i sezonowych produktów jest ograniczona? Po jakie produkty sięgać zimą, aby dostarczać organizmowi kluczowych składników dla zdrowia i płodności? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak radzić sobie z poczuciem winy i ze wstydem?

Poczucie winy i wstydu może wpływać na to, jak postrzegasz siebie, jakie decyzje podejmujesz i jak budujesz relacje z innymi. Jeśli nie umiesz ich rozpoznać i zrozumieć, mogą Cię przytłaczać, odbierać energię i podcinać pewność siebie. Nie musisz w tym tkwić. Nauka rozróżniania tych emocji i skutecznego radzenia sobie z nimi pomoże Ci odzyskać wewnętrzny spokój i lepszy kontakt ze sobą.

CZYTAJ WIĘCEJ

Masz objawy duszności wydechowej, ale nie jesteś zdiagnozowany? Lekarz online może pokierować Cię dalej

Duszność wydechowa utrudnia oddychanie, szczególnie podczas wydychania powietrza. Uczucie braku tchu może budzić niepokój. Jeśli doświadczasz takich objawów, a diagnoza wciąż nie jest postawiona, warto skonsultować się z lekarzem. Konsultacja online to szybki sposób na omówienie symptomów, uzyskanie wstępnej oceny i wskazówek dotyczących dalszej diagnostyki.

CZYTAJ WIĘCEJ