Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
Partner Akcji

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam.
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Problemy i komplikacje Trzykrotne owinięcie pępowiną wokół szyi...
Odpowiedz

Trzykrotne owinięcie pępowiną wokół szyi...

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Muchaolucha Koleżanka

Wysłany: 11 października 2020, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem w 29 tc. Kilka dni temu udałam się na szybką wizytę do swojego lekarza zaniepokojona osłabioną aktywnością maleństwa. Lekarz wykonał usg z przepływami i okazało się, że córka jest trzykrotnie owinięta pępowiną wokół szyi :( Fakt, była bardzo aktywna, fikała i pewnie wtedy to się stało. 3 tygodnie wcześniej jeszcze tego na usg nie było.
    Przepływy i wszystkie pomiary były ok, natomiast lekarz na wszelki wypadek skierował mnie do szpitala na obserwację.
    Tutaj, na oddziale codziennie mam robione ktg, serduszko osłuchiwane detektorem itd. Jednak kiedy pytam lekarzy, położnych o tę kolizję pępowinową to dostaję bardzo sprzeczne informacje. Jedni mówią , że to się zdarza często, że nic się do porodu nie powinno dziać. Drudzy natomiast straszą i snują czarne wizje.
    Nie ukrywam, że jestem załamana, psychicznie nie wytrzymam tego lęku o życie mojego dziecka.
    Czy miałyście doświadczenia z okŕęceniem pępowiną? Czy udało się odnosić ciążę? Czy wszystko było ok?

km5sdf9hzr5f5abr.png
    Feluś <3
    atdc3e5e1sotoeov.png

31.12.2019 - Aniołek 💔 (12 tc)
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy niezbędne podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia

Organizm podczas ciąży ma wyjątkowe potrzeby na składniki odżywcze, witaminy i minerały. Które są szczególnie istotne? Czego nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy? Jakie witaminy warto zażywać podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia? 

CZYTAJ WIĘCEJ