SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Dlaczego pierwsze 90 dni przed poczęciem
ma kluczowe znaczenie?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Postaw na dopasowaną formułę i dawkę folianów.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Problemy i komplikacje Wyniki usg
Odpowiedz

Wyniki usg

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • aneczka1983 Autorytet

Wysłany: 12 października 2015, 22:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam wątpliwości co do wyników mojego dzisiejszego USG. Wynika z niego że móżdżek jest "lepiej" rozwinięty od obwodu główki która jest ciut przymała... Co mam o tym myśleć? Miałyście też jakieś różnice w pomiarach między kolejnymi częściami?

qq87sg18m5aefiow.png
    f2w3rjjg3orltc4z.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 października 2015, 23:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc kochana:-)
    A lekarz cos mówił,ze pomiary nieprawidłowe? Pamiętaj,ze najwazniejsza jest opinia lekarza..i tylko tym sie kieruj:-*
    I pomiary są w granicach bledu do 2tygodni,więc sie nie stresuj niepotrzebnie,bo wszystko jest na pewno prawidłowo ,jesli lekarz nic nie wspomniał.

• aneczka1983 Autorytet

Wysłany: 13 października 2015, 01:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeszcze z nim nie rozmawiałam, a pani od USG raz że z błędnie wypełnioną kartą mnie wypuściła, stwierdziła tylko że waga jest ok, to wpisała że profil twarzy prawidłowy jak do mnie mówiła (i widziałam) że dłonie zasłaniają twarz... Jakoś mi się całość k@#y nie trzyma...

qq87sg18m5aefiow.png
    f2w3rjjg3orltc4z.png
  • kasiawzk Debiutantka

Wysłany: 20 października 2015, 17:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane mamusie, proszę o radę. Robiłam usg ciązy (21tydzień). Lekarz stwierdził, że dzieciątko jest o 2 tygodnie mniejsze w porównaniu do usg z 13 tc. Czyli że wygląda na 19 tc a nie na 21. Wszystkie wymiary ma proporcjonalne i gdyby nie ta różnica ciąża rozwija się prawidłowo. Czy któraś z Was tak miała???

Kasia
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ