Wysokie beta hcg -ponad normę
-
Hej, czy ktoś miał taki problem jak ja? Dnia 2 lipca robiłam beta hcg (na zlecenie ginekologa) i to był 8 tydzien + 2dni i beta hcg wyszła 227 000 a norma w laboratorium jest do 200 000 . Zadzwoniłam do mojego ginekologa, kazał przyjechać w środę, żeby sprawdzić czy wszystko jest ok strasznie się martwię. Wiecie co może byc nie tak kiedy beta hcg jest ponad normę?
-
nick nieaktualnymagdaaa88 wrote:Hej, czy ktoś miał taki problem jak ja? Dnia 2 lipca robiłam beta hcg (na zlecenie ginekologa) i to był 8 tydzien + 2dni i beta hcg wyszła 227 000 a norma w laboratorium jest do 200 000 . Zadzwoniłam do mojego ginekologa, kazał przyjechać w środę, żeby sprawdzić czy wszystko jest ok strasznie się martwię. Wiecie co może byc nie tak kiedy beta hcg jest ponad normę?
-
nick nieaktualnyNiezwykła wrote:Witaj nie chce Cie straszyc ale ja majac powyzej niestety oznaczal koniec ;(
Tobie zycze jak najlepiej -
Hej, ja jestem ok 6 tyg ciąży i moja beta to ponad 81 tyś. Przeraża mnie ta wartość, gdyż w poprzedniej ciąży z córką, też miałam wysoką wartość i nie skończyło się to dobrze, okazało się, że córcia miała wadę genetyczną i tym samym letalną, czyli śmiertelną. Jutro mam wizytę i się bardzo boję tego co usłyszę. Chociaż w poprzedniej ciąży problem dopiero został wykryty przy usg genetycznym.
Norbi- 16.08.2003
Aniołek(7tc)- luty 2016 *
Lilianka(19tc)- 10.01.2018 * -
Butterfly 83 wrote:Hej, ja jestem ok 6 tyg ciąży i moja beta to ponad 81 tyś. Przeraża mnie ta wartość, gdyż w poprzedniej ciąży z córką, też miałam wysoką wartość i nie skończyło się to dobrze, okazało się, że córcia miała wadę genetyczną i tym samym letalną, czyli śmiertelną. Jutro mam wizytę i się bardzo boję tego co usłyszę. Chociaż w poprzedniej ciąży problem dopiero został wykryty przy usg genetycznym.
Ja mam usg prenatalne 30 lipca. Nastraszyłaś mnie Mam nadzieje, że będzie wszystko ok. -