X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Problemy i komplikacje Wznowienie krwawienia po połogu
Odpowiedz

Wznowienie krwawienia po połogu

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • _Pistacjowa_ Ekspertka

Wysłany: 6 lipca, 23:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, jestem już 6 tygodni i kilka dni po porodzie. Od dwóch tygodni utrzymywały się już tylko żółte, śluzowe odchody, natomiast w dzień zakończenia połogu wznowiło się krwawienie. Nie jest jakieś duże a dodatkowo kiedy się pojawiło brzuch bolał jak na okres. Czy to możliwe aby już on się pojawił? Raczej wątpliwe skoro karmie nadal piersią. Czy ktoś tutaj miał taką sytuacje i nie okazało się to niczym groźnym lub faktycznym okresem? Wizytę u ginekologa mam dopiero za tydzień a obawiam się co tam się mogło zadziać :)

2cs
    13.09.2024 - skromniutkie II kreseczki <3

preg.png
  • 94Donia12 Przyjaciółka

Wysłany: 9 lipca, 23:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    _Pistacjowa_ wrote:
    Hej, jestem już 6 tygodni i kilka dni po porodzie. Od dwóch tygodni utrzymywały się już tylko żółte, śluzowe odchody, natomiast w dzień zakończenia połogu wznowiło się krwawienie. Nie jest jakieś duże a dodatkowo kiedy się pojawiło brzuch bolał jak na okres. Czy to możliwe aby już on się pojawił? Raczej wątpliwe skoro karmie nadal piersią. Czy ktoś tutaj miał taką sytuacje i nie okazało się to niczym groźnym lub faktycznym okresem? Wizytę u ginekologa mam dopiero za tydzień a obawiam się co tam się mogło zadziać :)

Tak to najpewniej okres, nie wszystkim kobietom karmiącym piersią okres się zatrzymuje ;) u mnie było tak samo po 6 tygodniach połogu dostałam miesiączkę.

🙋🏻‍♀️94
    👨🏻‍🦱93

13.10.2016 20:10 🤰🏻💥
    SN 41+4
    Alan 🩵 4100g 62cm ❤️

14.09.2024 ⏸️
    02.10.2024 💔🖤

29.11.2024 ⏸️💞

13.08.2025 23:20🤰🏻💥
    SN 40+4
    Alicja 🩷 3710g 54cm ❤️
  • Irvine90 Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia, 17:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie miesiączka wróciła jeszcze w połogu 😅 Równo 28 dni po porodzie. WSzystko jest możliwe.

01.2019 - poronienie zatrzymane (10tc) Aniołek

age.png

Antoś 25.12.2019 <3 3740 g, 56 cm

age.png

Alicja 07.04.2023 <3 3600 g, 57 cm
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Planujesz ciążę? Sprawdź, jaką rolę w organizmie odgrywa koenzym Q10

Przygotowania do ciąży to ogromne wyzwanie dla organizmu – na poziomie komórkowym zachodzą procesy wymagające dużych nakładów energii. Coraz więcej badań pokazuje, że koenzym Q10 może wspierać jakość komórek jajowych i plemników, dostarczając mitochondriom potrzebnego paliwa. Choć nie zastąpi kwasu foliowego ani terapii hormonalnej, może stać się cennym uzupełnieniem w staraniach o dziecko.

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking aplikacji miesiączkowych dla kobiet starających się o ciążę

Jak wybrać najlepszą aplikację miesiączkową? Zapytaliśmy o to tysiące kobiet starających się o dziecko odwiedzających nasz portal. Najlepsza aplikacja miesiączkowa to taka, która spełnia szereg wymagań np. wyznacza owulację dla cykli nieregularnych, ma codziennie dopasowane porady tworzone przez ekspertów albo ciekawe funkcjonalności specjalnie dla kobiet starających się o dziecko. Wyniki rankingu nawet nas w niektórych aspektach zaskoczyły. 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 fascynujących faktów o ciąży, które poznasz dzięki aplikacji OvuFriend!

Jesteś ciekawa co czeka Cię w kolejnym tygodniu ciąży? Jak rozwija się Twój maluszek? A może chciałabyś na bieżąco śledzić objawy swojej ciąży i przyrost wagi na siatkach centylowych dopasowanych indywidualnie dla Ciebie? Sprawdź, co jeszcze fascynującego odkryjesz w trybie ciążowym w aplikacji OvuFriend! 

CZYTAJ WIĘCEJ