X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Problemy i komplikacje Wznowienie krwawienia po połogu
Odpowiedz

Wznowienie krwawienia po połogu

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • _Pistacjowa_ Ekspertka

Wysłany: 6 lipca, 23:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, jestem już 6 tygodni i kilka dni po porodzie. Od dwóch tygodni utrzymywały się już tylko żółte, śluzowe odchody, natomiast w dzień zakończenia połogu wznowiło się krwawienie. Nie jest jakieś duże a dodatkowo kiedy się pojawiło brzuch bolał jak na okres. Czy to możliwe aby już on się pojawił? Raczej wątpliwe skoro karmie nadal piersią. Czy ktoś tutaj miał taką sytuacje i nie okazało się to niczym groźnym lub faktycznym okresem? Wizytę u ginekologa mam dopiero za tydzień a obawiam się co tam się mogło zadziać :)

2cs
    13.09.2024 - skromniutkie II kreseczki <3

preg.png
  • 94Donia12 Przyjaciółka

Wysłany: 9 lipca, 23:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    _Pistacjowa_ wrote:
    Hej, jestem już 6 tygodni i kilka dni po porodzie. Od dwóch tygodni utrzymywały się już tylko żółte, śluzowe odchody, natomiast w dzień zakończenia połogu wznowiło się krwawienie. Nie jest jakieś duże a dodatkowo kiedy się pojawiło brzuch bolał jak na okres. Czy to możliwe aby już on się pojawił? Raczej wątpliwe skoro karmie nadal piersią. Czy ktoś tutaj miał taką sytuacje i nie okazało się to niczym groźnym lub faktycznym okresem? Wizytę u ginekologa mam dopiero za tydzień a obawiam się co tam się mogło zadziać :)

Tak to najpewniej okres, nie wszystkim kobietom karmiącym piersią okres się zatrzymuje ;) u mnie było tak samo po 6 tygodniach połogu dostałam miesiączkę.

🙋🏻‍♀️94
    👨🏻‍🦱93

13.10.2016 🩵
    SN 41+4
    4100g 62cm ❤️

14.09.2024 ⏸️
    02.10.2024 💔🖤

29.11.2024 ⏸️💞
    🔜 09.08.2025 czekamy na Alicję 🩷

preg.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ