X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Problemy i komplikacje Wznowienie krwawienia po połogu
Odpowiedz

Wznowienie krwawienia po połogu

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • _Pistacjowa_ Ekspertka

Wysłany: 6 lipca, 23:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, jestem już 6 tygodni i kilka dni po porodzie. Od dwóch tygodni utrzymywały się już tylko żółte, śluzowe odchody, natomiast w dzień zakończenia połogu wznowiło się krwawienie. Nie jest jakieś duże a dodatkowo kiedy się pojawiło brzuch bolał jak na okres. Czy to możliwe aby już on się pojawił? Raczej wątpliwe skoro karmie nadal piersią. Czy ktoś tutaj miał taką sytuacje i nie okazało się to niczym groźnym lub faktycznym okresem? Wizytę u ginekologa mam dopiero za tydzień a obawiam się co tam się mogło zadziać :)

2cs
    13.09.2024 - skromniutkie II kreseczki <3

preg.png
  • 94Donia12 Przyjaciółka

Wysłany: 9 lipca, 23:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    _Pistacjowa_ wrote:
    Hej, jestem już 6 tygodni i kilka dni po porodzie. Od dwóch tygodni utrzymywały się już tylko żółte, śluzowe odchody, natomiast w dzień zakończenia połogu wznowiło się krwawienie. Nie jest jakieś duże a dodatkowo kiedy się pojawiło brzuch bolał jak na okres. Czy to możliwe aby już on się pojawił? Raczej wątpliwe skoro karmie nadal piersią. Czy ktoś tutaj miał taką sytuacje i nie okazało się to niczym groźnym lub faktycznym okresem? Wizytę u ginekologa mam dopiero za tydzień a obawiam się co tam się mogło zadziać :)

Tak to najpewniej okres, nie wszystkim kobietom karmiącym piersią okres się zatrzymuje ;) u mnie było tak samo po 6 tygodniach połogu dostałam miesiączkę.

🙋🏻‍♀️94
    👨🏻‍🦱93

13.10.2016 🩵
    SN 41+4
    4100g 62cm ❤️

14.09.2024 ⏸️
    02.10.2024 💔🖤

29.11.2024 ⏸️💞
    🔜 09.08.2025 czekamy na Alicję 🩷

preg.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

USG, test PAPP-A. Nieprawidłowe wyniki badań w ciąży – co dalej?

W badaniu USG lekarz wykrył jakieś nieprawidłowości? A może wyniki testu PAPP-A są niezadowalające? Co dalej? Jakie kroki podjąć? Czy w takiej sytuacji nieinwazyjny test genetyczny może okazać się pomocny? Jakich informacji może dostarczyć test NIPT?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak odróżnić w ciąży zdrowe symptomy od tych niepokojących?

Przeczytaj jakich objawów i dolegliwości możesz spodziewać się będąc w ciąży. Które z nich są normalnymi symptomami ciąży a których nigdy nie powinnaś ignorować i które powinny skłonić Cię do konsultacji z lekarzem.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroby endometrium - jakie są najczęstsze?

Czym jest endometrium, a czym endometrioza? Jakie mogą być inne choroby endometrium i jak się objawiają? Jaka grubość endometrium jest optymalna podczas starań o dziecko? 

CZYTAJ WIĘCEJ