Wznowienie krwawienia po połogu
-
Hej, jestem już 6 tygodni i kilka dni po porodzie. Od dwóch tygodni utrzymywały się już tylko żółte, śluzowe odchody, natomiast w dzień zakończenia połogu wznowiło się krwawienie. Nie jest jakieś duże a dodatkowo kiedy się pojawiło brzuch bolał jak na okres. Czy to możliwe aby już on się pojawił? Raczej wątpliwe skoro karmie nadal piersią. Czy ktoś tutaj miał taką sytuacje i nie okazało się to niczym groźnym lub faktycznym okresem? Wizytę u ginekologa mam dopiero za tydzień a obawiam się co tam się mogło zadziać2cs
13.09.2024 - skromniutkie II kreseczki
-
_Pistacjowa_ wrote:Hej, jestem już 6 tygodni i kilka dni po porodzie. Od dwóch tygodni utrzymywały się już tylko żółte, śluzowe odchody, natomiast w dzień zakończenia połogu wznowiło się krwawienie. Nie jest jakieś duże a dodatkowo kiedy się pojawiło brzuch bolał jak na okres. Czy to możliwe aby już on się pojawił? Raczej wątpliwe skoro karmie nadal piersią. Czy ktoś tutaj miał taką sytuacje i nie okazało się to niczym groźnym lub faktycznym okresem? Wizytę u ginekologa mam dopiero za tydzień a obawiam się co tam się mogło zadziać
Tak to najpewniej okres, nie wszystkim kobietom karmiącym piersią okres się zatrzymujeu mnie było tak samo po 6 tygodniach połogu dostałam miesiączkę.
-