Witam
Jestem po 3 poronieniach, ostatnie we wrzesniu tego roku ciaza blizniacza. Po poronieniu zaczęły mi wypadac strasznie wlosy i jestem oslabiona, senna. Zrobiłam badania i wyszło tsh 5,65. Przed ciążą też robiłam tsh -3,5 było i prolaktyna też była podwyższona 35,5. Dodam jeszcze że badania te robiłam miesiąc przed testem pozytywnym. Dodatkowo razem z mężem mamy zrobione badania genetyczne kariotypu i są prawidłowe. A w ciąży miałam podawany duphasdton 2x1 i clexane 0,4.
Pytanie jest moje takie:
Czy moje obecne tsh i przed ciążą było zagożeniem w ciąży?
Czy gdybym dostała odpowiednie leki ciąże można by było utrzymać?
Pozdrawiam
vincaminor, Anatolka, magdalenka_ka, nick nieaktualny, Martoszka, gosia86, olcia87, ewwiel, Kati86, jupiter, JoJo86, Drzwiona, Mysia 15, Lianna, nick nieaktualny, nick nieaktualny, dżona, labamba, agnb6, latte, Anastazja85, Alessia, Paulina287, Justine, ewelinka2210, C, Bombeczka, Katarzyna87 lubią tę wiadomość
Mam 4 Aniołki w niebie. Boże czuwaj nad nami

vincaminor, Anatolka, magdalenka_ka, nick nieaktualny, Martoszka, gosia86, olcia87, ewwiel, Kati86, jupiter, JoJo86, Drzwiona, Mysia 15, Lianna, nick nieaktualny, nick nieaktualny, dżona, labamba, agnb6, latte, Anastazja85, Alessia, Paulina287, Justine, ewelinka2210, C, Bombeczka, Katarzyna87 lubią tę wiadomość
Mam 4 Aniołki w niebie. Boże czuwaj nad nami