Brak miesiączki od 02.02.2014 cienkie endometrium 4 mm
- 

Nie mam miesiączki już od roku ostatnia 02.02.2014 r .Tarczyca w normie jestem pod stałą opieką endokrynologa (lek Euthyrox N 25) . Brałam następujące leki Progesteron , Luteine pod język , Dupchaston po których nic sie nie poprawiło . Od 5 miesięcy (Sierpień) biorę estrofem 2mg co dziennie jedną tabletkę i przez 3 miesiące brałam Vagifen 25mcg dopochwowo (Niestety lek wycofany) obecnie już od 2 miesięcy biorę oekolp forte dwa razy w tygodniu . W grudniu dostałam plamienie tylko rano jak sie obudziłam lekko brązową plamkę i znów do tej pory nic / HSG wyszło prawidłowo Jamam macicy prawidłowego kształtu i wielkości o gładkim obrysie ścian . Trzon macicy o wym. 34*22 mm Endomedium 4,7  .Hormony w normie robiłam bardzo dużo badań Ciała Kardiolopinowe IgG 1,3 Ciała KardiolipinoweIgM 0,8 AMH 1,84 ng/ml Estradiol 31,6 pg/ml Antykoagulant Tocznia - wynik negatywny. Dotego biorę tabletki Witamine B Magnez +Wit.B6, Witamine E , Olej z Nasion Wiesiołka, Kwas Foliowy. Teraz pani  doktór wysłała mnie na badania genetyczne KARDIOTYPU ... Nie mam pojęcia co  jest ważę 60 kg przy wzroście 172 cm i mam 25 lat. Dodam że staramy się o dziecko od 16 miesięcy przez pierwsze 4 miesiące starania miałam okres i nagle zanikł ;/ / HSG wyszło prawidłowo Jamam macicy prawidłowego kształtu i wielkości o gładkim obrysie ścian . Trzon macicy o wym. 34*22 mm Endomedium 4,7  .Hormony w normie robiłam bardzo dużo badań Ciała Kardiolopinowe IgG 1,3 Ciała KardiolipinoweIgM 0,8 AMH 1,84 ng/ml Estradiol 31,6 pg/ml Antykoagulant Tocznia - wynik negatywny. Dotego biorę tabletki Witamine B Magnez +Wit.B6, Witamine E , Olej z Nasion Wiesiołka, Kwas Foliowy. Teraz pani  doktór wysłała mnie na badania genetyczne KARDIOTYPU ... Nie mam pojęcia co  jest ważę 60 kg przy wzroście 172 cm i mam 25 lat. Dodam że staramy się o dziecko od 16 miesięcy przez pierwsze 4 miesiące starania miałam okres i nagle zanikł ;/Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2015, 22:25  bąbel, justa1234, Anatolka, KathleenPL, choco, aisza, Marta28, moremi, kapturnica, hajka, miszkaaa, hipisiątko, Libra, Strażaczka90, Cigaretta, Kropek, Maciejka, Mysia 15, Blondik, zonaboba, julia0903 lubią tę wiadomość bąbel, justa1234, Anatolka, KathleenPL, choco, aisza, Marta28, moremi, kapturnica, hajka, miszkaaa, hipisiątko, Libra, Strażaczka90, Cigaretta, Kropek, Maciejka, Mysia 15, Blondik, zonaboba, julia0903 lubią tę wiadomość
- 
                        prof. dr hab. n. med. Krzysztof Łukaszuk EkspertPani przypadek wydaje się być dość skomplikowany, a przedstawione przez Panią dane nie są wystarczająco szczegółowe. Rekomendowałbym konsultację w ośrodku specjalizującym się w leczeniu niepłodności i gruntowną analizę dotychczasowych wyników badań oraz leczenia w odniesieniu do Pani obrazu klinicznego.