X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]

Brak miesiączki

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Szatynka31 Koleżanka

Wysłany: 3 sierpnia 2018, 23:01

/  Zgłoś
    Witam serdecznie moje pytanie brzmi :
    Czy jeśli karmię piersią już 8 miesiąc i do tej pory nie miałam miesiaczki czy jest możliwość zajścia w kolejna ciążę??? Jeśli tak to czy można jakoś wspomóc ten proces???

Magduullina lubi tę wiadomość

Kiedyś jeszcze zostanę mamą....
  • dr n. med. Beata Makowska Ekspert

Wysłany: 10 października 2018, 11:51

/  Zgłoś
    Jak najbardziej może Pani zajść w ciążę, chociaż szansa jest mała. Ale karmienie i ciąża, to bardzo duże obciążenie dla organizmu. Myślę, że powinna Pani zakończyć laktację, i wówczas zacząc starania o ciążę. Nie potrzebne będzie wtedy żadne wspomaganie.

Magduullina lubi tę wiadomość

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kalendarz dni płodnych - aplikacja - starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ