Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne >1.20 mui/ml
Odpowiedz

>1.20 mui/ml

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • ewelina10121989 Nowa

Wysłany: 20 stycznia 2016, 16:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej okres miałam 24-12-2015 miałam 4 dni miesiączki mam niereguralne owulacje miałam 5-01-2016 współżyłam w czasie okresu i po az do 03-01-2016 b-hcg robiłam 23dc i wyszedł mi wynik >1.20 i nie wiem bo na innych forach pisze ze to pozytywwny na innych ze nie a jeszcze ze oznacza zagnieżdżenie się zarodka....a wy tu bardziej doświadczone okres miałam mieć dzisiaj i jak na razie nie ma nic.. proszę o odpowiedzi

ewelina1989
  • Ania_84 Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2016, 16:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zrób powtórke po 48 h
    taki wynik jest niejednoznaczny różnie laby traktuja np diagnostyka ciąże ma wpisana powyzej 5

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • ewelina10121989 Nowa

Wysłany: 20 stycznia 2016, 16:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czy jeszcze poczekac

ewelina1989
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 stycznia 2016, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Juz do tej pory to powinien wyjsc na 100%. Wg mnie ten co podalasto za mały stanowczo.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Sen w ciąży i po porodzie – jak regulowane podparcie ciała wpływa na kręgosłup i miednicę?

Oczekiwanie na przyjście na świat nowego członka rodziny to moment pełen emocji, który wiąże się z ogromnymi zmianami zachodzącymi w anatomii przyszłej mamy. Rosnący brzuszek stopniowo przesuwa środek ciężkości ciała, co bardzo często skutkuje uciążliwym dyskomfortem towarzyszącym kobiecie nawet podczas nocnego odpoczynku. Znalezienie wygodnej pozycji staje się prawdziwym wyzwaniem, zwłaszcza kiedy tradycyjne poduszki i akcesoria przestają przynosić upragnioną ulgę zmęczonym plecom. Prawidłowa regeneracja jest warunkiem zachowania sił witalnych, dlatego warto zrozumieć, jak powierzchnia, na której śpisz, realnie oddziałuje na twoje zmieniające się ciało.

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ