X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne 13 dzień po owulacji
Odpowiedz

13 dzień po owulacji

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Ewiks Nowa

Wysłany: 25 września, 15:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staramy się o dzidziusia. To mój pierwszy cykl starań. 15 września byłam na monitoringu cyklu Pani doktor powiedziała że owulacja była dwa dni temu. Staraliśmy się 13 i 14 września. Robiłam testy z moczu od 9 dpo dziś 13 dpo negatywny.. czy jest jeszcze szansa? Macie jakieś doświadczenia i czy może jeszcze pojawi się 2 kreseczka? Czy to już za późno na implantację? Dodam że średnia długość cyklu to 30dni. Miesiączka ma się pojawić 1 października więc jeszcze 6 dni do okresu.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września, 15:54

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Przygotowanie do porodu - o czym warto pamiętać?

Poród to wyjątkowe przeżycie dla każdej kobiety. Czy można się jakoś do niego przygotować? O czym warto pamiętać, kiedy termin porodu zbliża się wielkimi krokami? Kliknij i przeczytaj nasze sprawdzone sposoby! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ