X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne 13 dzień po owulacji
Odpowiedz

13 dzień po owulacji

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Ewiks Nowa

Wysłany: 25 września, 15:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staramy się o dzidziusia. To mój pierwszy cykl starań. 15 września byłam na monitoringu cyklu Pani doktor powiedziała że owulacja była dwa dni temu. Staraliśmy się 13 i 14 września. Robiłam testy z moczu od 9 dpo dziś 13 dpo negatywny.. czy jest jeszcze szansa? Macie jakieś doświadczenia i czy może jeszcze pojawi się 2 kreseczka? Czy to już za późno na implantację? Dodam że średnia długość cyklu to 30dni. Miesiączka ma się pojawić 1 października więc jeszcze 6 dni do okresu.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września, 15:54

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nie pozwól, by decydował przypadek – świadomie zaplanuj swoje rodzicielstwo

Planowanie rodziny to proces, który wymaga nie tylko przygotowania emocjonalnego, ale również kompleksowego podejścia zdrowotnego. Współczesna medycyna oferuje narzędzia, które pozwalają przyszłym rodzicom świadomie zadbać o zdrowie swojego potomstwa. W tym kontekście niezwykle istotne jest zrozumienie roli genetyki i docenienie możliwości wczesnego wykrywania ryzyka chorób dziedzicznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS, czyli zespół napięcia przedmiesiączkowego - przyczyny, objawy, leczenie

Zespół napięcia przedmiesiączkowego to ogólne określenie na objawy i dolegliwości, które odczuwają kobiety przed miesiączką. A jakie są najczęstsze objawy PMS? Co jest ich przyczyną? Czy i kiedy napięcie przedmiesiączkowe wymaga leczenia? 

CZYTAJ WIĘCEJ