Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy tylko do 30.11   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne 5 dni spoźnia sie @ a test negatywne
Odpowiedz

5 dni spoźnia sie @ a test negatywne

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • dziubas Nowa

Wysłany: 7 czerwca 2016, 13:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie, dopiero 1 cykl staramy sie z mężem o 2 dziecko, od grydnia monitoryje swoje cykle i mam od 26 do 33 dni ,ale akurat w tyym miesiacy okres spóźnia mi sie jak nigdy, zrobilam 3 testy, kazdy negatywny i zastanawiam się ,czy karmienie piersią (poniewaz karmie ) ma wplw na zfałszowanie testu ciazowego?

ola
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 czerwca 2016, 13:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tego niestety nie powiem ale poszlabym na test z krwi beta HCG on da Ci odpowiedz na 100% czy jest ciaza czy nie

dziubas lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 czerwca 2016, 14:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie słyszałam, żeby karmienie piersią fałszowało test ciążowy. Może owulacja ci sie przesuneła, albo wcale jej nie miałaś. Ja pisała Madziulla zrób test z krwi będziesz miała pewność.

dziubas lubi tę wiadomość

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Starania o dziecko, niepłodność? - jak powiedzieć o tym innym?

Często bywa tak, że temat kłopotów z zajściem w ciążę jest owiany tajemnicą. Jak powiedzieć rodzinie i przyjaciołom o Waszych trudnych doświadczeniach związanych z przedłużającymi się staraniami o dziecko? Doświadczony psycholog, który na co dzień pracuje z parami zmagającymi się z niepłodnością - Justyna Kuczmierowska - proponuje napisanie listu. Sprawdź, co powinno znaleźć się w liście do bliskich osób. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża pozamaciczna - czym jest i jakie są objawy ciąży pozamacicznej?

Ciąża pozamaciczna (ektopowa) zdarza się raz na 90-100 przypadków ciąży. Jest to ciąża, która zamiast w macicy rozwija się poza nią. Objawy ciąży pozamacicznej nie są jednoznaczne. Trudno ją czasem rozpoznać, bo na początku objawy są podobne do ciąży o prawidłowym przebiegu. Na późniejszym etapie pojawia się ból podbrzusza, krwawienie oraz brak prawidłowego przyrostu hormonu hCG. 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 faktów o karmieniu piersią, o których nie miałaś pojęcia

Czy wiesz, że karmienie piersią może zmniejszyć ryzyko zachorowania na nowotwór jajnika oraz piersi? A czy słyszałaś, że mleko matki zmienia się nawet w trakcie jednej sesji karmienia? Poznaj 7 faktów ciekawych i nieoczywistych faktów na temat karmienia piersią! 

CZYTAJ WIĘCEJ