X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne 9ty martwię się trochę proszę o radę
Odpowiedz

9ty martwię się trochę proszę o radę

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Karolciaaa Nowa

Wysłany: 21 lutego 2021, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam jestem w 9tyg ciąży od wczoraj piecze mnie w kroczu i leci żółto zielony śluz ale nie jest go dużo jutro mam wizytę u ginekologa ale trochę się martwię i nwm czy jechać dziś do szpitala czy poczekać do jutra żeby iść do ginekologa proszę o radę bardzo się martwię

• Endzi Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2021, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myślę że jak pójdziesz jutro normalnie na wizytę to lekarz da Ci odpowiednie leki. Na chwilę obecną jedyne co możesz zrobić to zmieniać często wkładkę i się częściej podmywać z dodatkiem płynu do higieny intymnej. Chyba że masz przy tym silne bóle brzucha lub plamienia czy krwawienia to wtedy jest powód do niepokoju i można myśleć o pojechaniu na IP.

Karolciaaa lubi tę wiadomość

💔05.2017
    💔04.2020r. 11tc
    ❤️ Listopad 2020 Cud
    relgdf9hd2smmklw.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ