X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne 9ty martwię się trochę proszę o radę
Odpowiedz

9ty martwię się trochę proszę o radę

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Karolciaaa Nowa

Wysłany: 21 lutego 2021, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam jestem w 9tyg ciąży od wczoraj piecze mnie w kroczu i leci żółto zielony śluz ale nie jest go dużo jutro mam wizytę u ginekologa ale trochę się martwię i nwm czy jechać dziś do szpitala czy poczekać do jutra żeby iść do ginekologa proszę o radę bardzo się martwię

• Endzi Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2021, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myślę że jak pójdziesz jutro normalnie na wizytę to lekarz da Ci odpowiednie leki. Na chwilę obecną jedyne co możesz zrobić to zmieniać często wkładkę i się częściej podmywać z dodatkiem płynu do higieny intymnej. Chyba że masz przy tym silne bóle brzucha lub plamienia czy krwawienia to wtedy jest powód do niepokoju i można myśleć o pojechaniu na IP.

Karolciaaa lubi tę wiadomość

💔05.2017
    💔04.2020r. 11tc
    ❤️ Listopad 2020 Cud
    relgdf9hd2smmklw.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kluczowe składniki dla przyszłej Mamy, czyli co warto suplementować w ciąży

Ciąża to odmienny i wyjątkowy stan, który jest jednocześnie dużym wyzwaniem dla organizmu kobiety. To czas, kiedy zmienia się zapotrzebowanie na składniki odżywcze. Które z nich są szczególnie istotne dla przyszłej mamy i dla rozwijającego się dziecka? Co warto suplementować w ciąży, aby zadbać o zdrowie i rozwój maluszka? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ