X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne 9ty martwię się trochę proszę o radę
Odpowiedz

9ty martwię się trochę proszę o radę

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Karolciaaa Nowa

Wysłany: 21 lutego 2021, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam jestem w 9tyg ciąży od wczoraj piecze mnie w kroczu i leci żółto zielony śluz ale nie jest go dużo jutro mam wizytę u ginekologa ale trochę się martwię i nwm czy jechać dziś do szpitala czy poczekać do jutra żeby iść do ginekologa proszę o radę bardzo się martwię

• Endzi Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2021, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myślę że jak pójdziesz jutro normalnie na wizytę to lekarz da Ci odpowiednie leki. Na chwilę obecną jedyne co możesz zrobić to zmieniać często wkładkę i się częściej podmywać z dodatkiem płynu do higieny intymnej. Chyba że masz przy tym silne bóle brzucha lub plamienia czy krwawienia to wtedy jest powód do niepokoju i można myśleć o pojechaniu na IP.

Karolciaaa lubi tę wiadomość

💔05.2017
    💔04.2020r. 11tc
    ❤️ Listopad 2020 Cud
    relgdf9hd2smmklw.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ