Abonament premium
-
nick nieaktualnyWitajcie. Wiem, że ze staraniami mało to ma wspólnego, ale mam pytanie: kupiłyście abonament? Jesli tak to jak przebiega płatność? Kartą kredytową i co miesiąc będzie ściągało 29 zł czy za każdy miesiąc trzeba płacić osobno? A jeśli się już kupi to można w każdej chwili zrezygnować?
Jestem zaskoczona taka polityką strony, ale chcę zasięgnąć informacji jak to jest z tą płatnością zanim się zdecyduję. -
Ja nie kupilam i nie zamierzam. Uwazam, ze 29zl to stanowcz za duzo za mozliwosc wpisania kilku danych na wykresie.
Anoolka, Lisiczka_, Daven, Skarpeta, iNso87 lubią tę wiadomość
60 cs......
PCO
7 cykli z Clo
hsg 05.16 jajowody drozne
laparo 08.17 tuning -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny jak ta appka ovuview wyglada bo nie moge jej znalesc wyswietlaja mi sie tylko platne
-
nick nieaktualny
-
To jest przegiecie z tym abonamentem teraz! Bylo ok przed nowym rokiem. Teraz durna temperature nie wpiszesz jak nie wykupisz abonamentu! Jeszcze 29zl sobie zycza!chore... tez polecam Ovuview na telefon. A taka bylam zadowolona z tej strony wczesniej...
-
nick nieaktualny
-
Apropo abonamentu ovu to juz wiem dlaczego jedna widzi 29zl druga 10zl:
"Rozumiemy problem przedłużających się starań o ciążę - Twoje starania z OvuFriend przekroczą
12 miesięcy obniżymy dla Ciebie cenę do 10 zł, a jeśli potrwają dłużej niż 24 miesiące do 1 zł
za miesiąc! Jesteśmy tu, aby pomóc Ci zajść w ciążę!" -
Oleczqa002 wrote:Hej, czy miałyście sytuacje że aplikacja przestała pokazywać wasze dane sugerując zakup konta premium? Nie mam zamiaru wykupywać konta premium a jednocześnie chce korzystać dalej z aplikacji. Proszę o pomoc
Ja tak miałam, więc założyłam drugie konto, żeby móc sobie wpisywać i widzieć dane, ale jak mi znów się nie będzie pokazywać to albo wykupię ten abonament, albo dam sobie spokój.Oleczqa002 lubi tę wiadomość
"Cierpliwy do czasu dozna przykrości, ale później radość dla niego zakwitnie". -