Dni dla Płodności   

Specjalnie dla Ciebie - wiosenny powiew nadziei 
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy do 22 marca   
Sprawdź!
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Akupunktura na owulkę
Odpowiedz

Akupunktura na owulkę

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Viki26 Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2014, 20:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam dziewczyny, czy któraś z was miała problem z owulacją i pomogła wam akupunktura?
    Ja mam tylko owu z prawego jajnika po stronie niedrożnego jajowodu:( na hormonach byłam 3 mce, czeka mnie laparo, więc pomyślałam może by tak akupunktury spróbować?

2014 ISCI1 :( cp 2015 crio :( 05.2015 ISCI2 :) 2017 ISCI3 :( 02.2018 ISCI4 :( 2018 ...?i co teraz?
  • Myszka-Minnie Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2014, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wiem jak to wyglada akupuktura na owulacje,nie miałam tego, ale wiem jaki ma skutek przy rodzeniu dziecka. Bardzo to pomaga, jest mniej bólu i przede wszystkim stresu dla przyszłej mamy. Często akupukturę stosuja na zachodzie.

f2wl9vvj16detq98.png

w57vlbetiy8u8flo.png
  • natasza82 Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2014, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja przyjaciolka miała i też poleca ma 3 letnia coreczke:-)teraz mnie namawia:-)

iv09hdgenu0skffm.png
  • Viki26 Autorytet

Wysłany: 7 marca 2014, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o bólu przy porodzie to ja jeszcze nie myślę:) Najpierw owulkę muszę sobie załatwić naturalnie:)

2014 ISCI1 :( cp 2015 crio :( 05.2015 ISCI2 :) 2017 ISCI3 :( 02.2018 ISCI4 :( 2018 ...?i co teraz?
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 marca 2014, 20:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda79 nie wiem, ale czytałam sporo na ten temat i podobno pomaga, ale gdzie u mnie na tej zapadłej wsi szukać akupunkturzysty:D:D:D:D:D:D

• totsima Przyjaciółka

Wysłany: 10 marca 2014, 01:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie probowalam akupunktury na owulacje, ale na chroniczne migreny tak i po kilku zabiegach byla totalna masakra - doszly bole ucha i szczeki takie, ze mowic nie moglam...mam wrazenie, ze jesli juz chcesz probowac, to niech to bedzie ktos doswiadczony, zeby Ci krzywdy nie zrobil...

. lata staran o rodzenstwo . moze kiedys jeszcze bedzie nam dane :) powodzenia dziewczyny!
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroby endometrium - jakie są najczęstsze?

Czym jest endometrium, a czym endometrioza? Jakie mogą być inne choroby endometrium i jak się objawiają? Jaka grubość endometrium jest optymalna podczas starań o dziecko? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ